0.542. 537 86 70

Yönetmen Taner’e ödül..

Yönetmen Selami Taner’e Halk Eğitimi Merkezi’nden başarı plaketi verildi…

2019-07-29

Selami Taner’in Aydın’da kültür, sanat, sinema, tiyatro etkinlikleri ve Aydın Dizi Film Platoları oluşumu kapsamında bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği ücretsiz oyunculuk eğitimi kursu sona erdi.

Yönetmen Selami Taner,  “Kültür, sanat, tiyatro, sinema projelerinde her zaman benim yanımda her zaman bana destek olan Söke kaymakamımız Tahsin Kurtbeyoğlu’na, Söke İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı’ya, Söke Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakan Çevik’e, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Neval Genç’e, Eğitmen Razaman Çal’a teşekkür ederim” dedi.

Selami Taner yapımcılığını ve yönetmenliğini yapacağı yeni sinema filmi GERİDE KALANLAR, Milli Eğitim onaylı tiyatro projeleri SADAKAT ve Çocuk oyunlarının yakında başlayacağın da müjdesini verdi. Taner, yeni dönem oyunculuk, drama eğitimi kursu açılacağını sosyal medyadan Meandros Casting ve Söke Şehir Tiyatrosu sayfalarından duyuracaklarını söyledi.
Selami Taner’e Söke Halk Eğitimi Oyunculuk Eğitimi Kurslarına verdiği destek ve projelerine katkılarından dolayı plaketini Söke Anadolu Lisesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Öğrenme Şenliği” etkinliğinde Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu’nun eşi Ayşe Kurtbeyoğlu verdi.

Sepetim