0.542. 537 86 70

Yolda karşılaştılar, iddiaya girdiler…

AK PARTİLİ VEKİL MUSTAFA SAVAŞ, DİDİM’DE YOLDA KARŞILAŞTIĞI CHP'Lİ TURİZMCİ KADINLA ÜLKEYE GELECEK TURİST SAYISI HAKKINDA İDDİAYA TUTUŞTU...

2018-04-01

Haber: Hasan KADİFE

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın kongresini tamamlayarak yönetimi yeniden belirlenen Partisinin Didim İlçe Teşkilatına Cumartesi günü yaptığı hayırlı olsun ziyaretinin ardından İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile birlikte bulunduğu esnaf ziyaretinde ilginç görüntüler ve diyaloglar yaşandı..

İncirliova'da olduğu gibi Didim'de de gün boyunca sokakta, çarşıda elini sıkmadığı vatandaş, gezmediği işyeri bırakmayan AK Partili Vekil Savaş, gezisi sırasında yolda karşılaşıp halini hatrını sorduğu CHP'li olduğu öğrenilen Aydan Işık isimli Kadın Turizmci ile Türkiye'ye gelecek Turist sayısı rakamı ile ilgili iddiaya tutuştu.

Savaş'ın ne iş yaptığı sorusuna emlak ve turizm sektöründe çalıştığını söyleyen Aydan Işık, Savaş'ın turizmde durumun nasıl olduğu ile ilgili sorusuna, sektörde durumun pek parlak olmadığını söylemesi üzerine ikili arasındaki ayaküstü mini tartışma daha da alevlendi...

Didimli turizmci Aydan Işık'ın bu cevabı üzerine AK Partili Vekil Savaş'ın "Bu yıl turizm sektörünün çok daha iyi olacağını ve geçen yıl 32 Milyon oranında olan turist sayısının 38 Milyona ulaşmasını beklediklerini" dile getirdi.

CHP'li olduğu öğrenilen Turizmci Aydan Işık'ın "Neye göre bu rakamı söylüyorsunuz, Türsab'ın verilerine baktınız mı" cevabı üzerine AK Partili Vekil Savaş ayaküstü mini tartışmanın daha da büyümemesi için "Verileri ve rakamları biliyorum, sizde göreceksiniz, yemeğe iddiaya girebiliriz" dedi.

Savaş'ın bu cevabı üzerine iddiayı kabul eden Didimli iş kadını Işık, iddiayı kabul etti...

Bunun üzerine Vekil Savaş, "Gelir yemeğini yerim, kaçmak yok..." şeklinde yaptığı espiriye Didimli Turizmci Aydan Işık'ın cevabı, "Ben kaçmam ama siz kaçabilirsiniz..." oldu.

Ayaküstü mini tartışmanın ardından AK Partili Vekil Savaş ile Didimli Turizmci Aydan Işık, birbirlerine teşekkür edip başarı temennisinde bulunarak ayrıldılar.

Tartışmaya şahit olan partililere ise bu yıl gelecek olan turist sayısının Vekilleri Savaş'ın iddiası olan 38 milyona ulaşması için "İnşallah..." diyerek dua etmek kaldı.

Fotoğraf: Sadık ÖLMEZ

- Vekil Savaş: “Kaçmak yok ama...”  - Turizmci Kadın: “Ben kaçmam, siz kaçarsınız...”

Sepetim