0.542. 537 86 70

Şaşırtmadılar… Aynen dediklerimiz çıktı…

TVDEN ‘KERİZ MASASI’ programında, yine bildik sahnelere tanık olduk. Program sunucusu Emin Aydın, Erkan Karaarslan’a kurmaya çalıştıkları yeni kumpası, bizzat kendi itiraf etti.

2022-03-01

Biliyorsunuz son yazımızda Servet Töz dahil üç kişinin bu program için İzmir’e gittiğini ve FETÖ Borsası konusunda dosyanın hiçbir yerinde olmayan Erkan Karaarslan’ı, işe bulaştırmaya çalıştıklarına vurgu yapmıştık.

Şaşırtmadılar… Aynen dediklerimiz çıktı.

Programa bağlanan deneyimli ve medya dünyasında alanlarında otorite kabul edilen Serdar Öztürk ve Süleyman Gençel, ellerindeki bilgi belgelere dayalı şekilde İzmir FETÖ Borsası ve Aydın dahil diğer illerle bağlantılı olayları aktardılar.

A3 Haber Sitesi kurucu ve sahiplerinin yazıları, Servet Töz ve Emin Aydın tarafından sürekli kullanılmış, intihal yani halk arasındaki deyimle fikir hırsızlığı yapılmış, adamların isimleri bile zikredilmemişti. Ki o isimler cezaevlerinde yatmış, hatta ve hatta silahlı saldırılara kadar uğramışlardı. İşte bunların kalibresi bu kadar…

Peki Emin Aydın, ne yaptı?

FETÖ’nün Cihan Haber Ajansı’nda kendilerine öğretilen taktikleri uyguladı.

Adamlara kalktı, Erkan Karaarslan’ı sordu.

Serdar Öztürk ve Süleyman Gençel, İzmir FETÖ Borsası olayını ortaya çıkaran ve Türkiye’de konuya en hakim iki gazeteci. Dosyayı satır satır, kelime kelime bilirler.

Emin Aydın sürekli dosyanın hiçbir yerinde bulunmayan Erkan Karaarslan’a lafı getirdikçe her ikisi de, “Tanımıyoruz. Bilgimiz yok” demelerine rağmen, Emin Aydın araya şırınga etmeye çalıştı.

Görün işte bunların art niyetlerini, yalan beyancılıklarını ve kumpasçılıklarını?

Yok oğlum yok o dosyanın hiçbir yerinde yok Erkan Karaarslan!..

Emin!.. Hem davranışların, hem buzluk balığı misali bakışların, FETÖ’den yadigar sanki Aydın’a. Ağabeyin Mehmet Aydın 15 Temmuz sonrası yaklaşık 20 personel ile yaptığı toplantıda, ‘Beni alabilirler, sakın panik yapmayın’ sözleriyle helalleşmedi mi?

Sen ve ağabeyin kapı gibi ortada dururken, hala sağda solda neden FETÖ’cü arıyorsunuz?

Bu yalan beyanlarınız var ya bu yalan beyanlarınız… Bu sinsi kumpaslarınız var ya bu sinsi kumpaslarınız… Söylediklerinizde olan doğruları bile kadük hale getiriyor.

Sizde Obsesif Kompulsive Bozukluk yani, Takıntı hastalığı iyice yerleşmiş.

Be mübarekler… Programa telefonla bağladığınız Hüseyin Sarıçiçek, Okan Bato’yu Okan Bato yapan, sonra da yanlışlarından dolayı bitiren bir devlet istihbarat elemanıydı. Siz kısa donla gezer, FETÖ kurumlarında çalışırken, şer şebekesini övüp hizmet ederken, biz Hüseyin Sarıçiçek - Serdar Öztürk - Süleyman Gençel gibi vatanseverlerle aynı yolda, hain güruha karşı mücadele veriyorduk.

Hüseyin Sarıçiçek’in yanına iki kez gittiniz.

İkinci gidişinizde yine alıp dönüp olaylarla tek bağı bulunmayan Erkan Karaarslan’ı işin içine sokmaya çalıştınız. Adam, ‘Tanımıyorum. Bilgim yok’ dedikçe, hangi gerekçe ile Erkan Karaarslan’ı hala o dosyaya iliştirmeye çalışıyorsunuz?.. Hatta Hüseyin Sarıçiçek Serdar Öztürk’ü aradı, sizin yalan beyanlarınıza alet olmamak fakat onurlu gazetecilik ilkeleri çerçevesinde halkı aydınlatmak adına, program sınırlarını beraber çizdiler. Meraklanmayın, sizin Erkan Karaarslan kumpasınızı bildikleri için size ders gibi cevap verdiler… Hala anlamadınız mı? Onlar sizin gibi yalanla yargılamaz insanları olanla yargılar, olanı aktarır…

Az daha tepemi attırırsanız, Aydın’da FETÖ’nün baş medya imamları Abin ile senin olduğunu ilan edeceğim… Alınmamanız, sizi FETÖ ile olan duygusal ve organik bağlardan kurtarmaz.

FETÖ’nün ajansında çalıştınız mı? Çalıştınız…

FETÖ’nün 15 Temmuz öncesi yerel basını örgütleme çalışmaları çerçevesinde Siirt toplantılarına katıldınız mı? Katıldınız…

15 Temmuz darbesi sonrası personelinizle FETÖ’den alınma ihtimaline karşı helalleştiniz mi? Helalleştiniz…

Öte yandan sizin gibi Cihan Haber Ajansı’nda çalışan Osman Akçay kardeşiniz FETÖ suçlaması ile içeri alınırken siz elinizi kolunuzu sallayarak gezdiniz mi, gezdiniz.. Peki siz FETÖ’den neden alınmadınız?

Sizin, hakkında tek delil bulunmayan, kumpasa uğradığı devletin tüm organlarınca kanıtlanmış, üzerine beraat etmiş birini hala FETÖ ile irtibatlandırmaya kalkışmanız hak da, ben sizleri FETÖ’nün Aydın Medya İmamları ilan ettiğimde, suç mu?

Hala FETÖ’cülere has buzluk balığı gibi bakışlarınız ve de içten pazarlıklı davranışlarınızla, işlediğiniz dosyayla tek bir bağı olamayan insanları işin içine katmaya çalışıyorsunuz. Ne o… Yoksa İstanbul’daki dosyanın içi boş mu? O nedenle mi yalan dolan da olsa Erkan Karaarslan’ı bu dosyaya sıkıştır diye akıl talimat verdiler sana?

Şunu bil Emin!... Hüseyin Sarıçiçek bu konuda yalan beyancılık yapmaz. İlkeleri olan adamdır, olanı konuşur sizin gibi yalanı değil..

İçinizde tek Serhan Seyhan, olması gereken şekilde seviyeli ve mümkün olduğunca kimseyi suçlamadan, elindeki bilgi belgeleri konuştu. Servet Töz’ün de ne olduğu belli. O Haşmet Aysan ile beraber, ‘Şaban Demirtaş’ gibi bir yalancı tanığı üreten kalfa konumunda. Onunla da denediniz Hüseyin Sarıçiçek’den yalancı tanık üretmeyi, beceremediniz…

Mübarekler, Hüseyin Sarıçiçek gibi bir adamdan, Şaban Demirtaş imal edeceğiz diye yırtınıyorlar… Olmazzzzz FETÖ’nün eski medya mensupları Emin-Mehmet Aydın Kardeşler olmazzzz…

Bu nedir böyle? Önüne geleni suçlayacaksınız, masanızda suçladıklarınızdan kimse olmayacak. BŞB gelmiyorsa gelmez, onların bileceği iş… Erkan Karaarslan hakkındaki konularda, ben seve seve katılırım… Yok öyle kendi çalıp kendi oynamak. Yok öyle mikrofon bende, vur abalıya…

Hadi uzatmayın şu işi, kendi sosyal medya hesabından sövmekten başka bir şey yapamayan Haşmet Aysan’ı da alın, Servet Töz - Emin Aydın - Levent Onuk - Metin Can, şu işi kökten çözelim…

Metin Can’dan bu kadar korkmayın..

Madem bu kadar adamsınız, bir tek Metin Can’ın karşısına çıkmaktan mı korkacaksınız?

Sepetim