0.542. 537 86 70

Rubato, “Yıkılmışım Ben” ile dönüyor...

İbrahim Tatlıses’le efsaneleşen “Yıkılmışım Ben”, Rubato’nun yeniden yorumuyla dinleyiciyle buluşuyor.

2016-09-29

Yeni albümü“İKİ” ile büyük beğeni toplayan Rubato, “Yıkılmışım Ben”şarkısına çektiği performans videosuyla seyirciyle buluşuyor.

Albümün ilk klibini bir rock şarkısı olan ve Şebnem Ferah yorumuyla dinlediğimiz“Yağmurlar”a çeken grup, bu kez rotayı biraz daha farklı bir şarkıya, sözleri Tahir Paker, müziği Burhan Bayar’a ait olan Yıkılmışım Ben’e çeviriyor. Dinleyenin yüreğine dokunan şarkı, Özer Arkun’un yorumuyla daha da etkileyici bir şekilde ulaşıyor kalplere. Rubato’nun yeniden yorumladığı Yıkılmışım Ben, güçlü enstrümantal yapısıyla da dikkat çekiyor.

Anıl Tütüncüoğlu’nun yönetmenliğindeki klip, Kanlıca’da kullanılmayan bir yalıda çekildi. Yer yer yıkılan merdivenleri, eski ama her yerine anıların sindiği bu evde, şarkının da ruhuna uygun şekilde performans sergiledi Rubato. Stil danışmanlığını Filiz Ahıskalı’nın yaptığı videoda, evin herhangi bir yerinde değişiklik yapılmadan, olduğu şekilde kullanılması tercih edildi.Yıkılmışım Ben’in performans çekimlerinde Rubato’ya vurmalılarda Cengiz Ercümerve kahonda Oray Yay da eşlik etti. Her odada grubun bir üyesinin olduğu klipte, kamera odalar arasında gezerek seyirciyi de bu serüvene davet ediyor.

Solo vokal ve çelloda Özer Arkun, ud, cümbüş, gitar ve vokalde Fatih Ahıskalı, klarnet, bas klarnet, soprano saksafonda Göksun Çavdar ve bas gitarda Eralp Görgün’ün yer aldığı grup, muhteşem sahne enerjisi ve icrasıyla yeni sezonda konserleriyle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.. 


https://www.youtube.com/watch?v=0Kl9q36nokI

Sepetim