0.542. 537 86 70

Parçala Deniz’in hevesi kursağında kaldı…

Kadıköylü Atabay ve ekibi 23 Haziran'da süprizlere hazır olun mesajı ile Kılıçdaroğlu'nu Amfitiyatro’da etkileyip 3. Dönem Adaylığı için elini havaya kaldıracağını umut ediyorlardı. Ancak dağ fare doğurdu, balon Atabay’ın elinde patladı.

2022-06-24

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu gün Didim’e geldi. Parçala Atabay'ın 21/B ihale yöntemiyle 4 parçaya bölerek yaptırdığı Amfitiyatro ile yine 21/B ile 2 parçaya bölerek yaptırılan Gençlik Merkezi’nin açılışını yaptı. Üstelik adli ve idari soruşturma süreci devam ederken..

Parçala Atabay, kanunsuz ihale usulü ile parçalayıp bölerek, suç klasörü haline gelen dosyalarla yaptırdığı işi yani Amfitiyatro’yu, Kılıçdaroğlu'nu Didim'e getirip açılışını yaparak tartışmaların üzerine sünger çekeceğini düşünüyordu.

Günlerdir yazdık çizdik, Ulusal medya yazdı çizdi.

Kanımızca Kılıçdaroğlu'nun naif kişiliğinden olacak ki programı iptal etmedi.

Bu açılışı aynı zamanda Didimliler ile buluşmak özlem gidermek adına da yaptığını düşünüyoruz. Çünkü Didim CHP'nin seçmen profili ele alındığında yüzde 70 oy alması işten bile olmayan bir yer.

Didim Amfitiyatro’nun açılışı Kadıköylü Atabay’ın gerek kendisi, gerekse ekibinde 3. Dönem adaylığının kapısını aralayacağı beklentisini oluşturmuştu. Parçala Atabay ve ekibi 23 Haziran'da süprizlere hazır olun mesajı ile de Kılıçdaroğlu'nu Amfitiyatro’da etkileyip 3. Dönem Adaylığı için elini havaya kaldıracağını umut ediyorlardı.

Ancak Kılıçdaroğlu, bir siyasetçide olması gereken ketumluğu ile duygularının haleti ruhiyesini yansıtmadı.

Kılıçdaroğlu, o Amfitiyatro’da hangi oyunların oynandığını, Atabay’ın ne filmler çevirdiğini çok iyi biliyordu. SSK Genel Müdürlüğü yapmış Kılıçdaroğlu'nun, SGK'nın bir mülküne izinsiz çökülmeyeceğini aynı zamanda belediyeye ait olmayan bir yere yatırım yapmanın bir de aymazlıkla 21/B ihale yöntemiyle yapılmayacağını bilmez mi sanıyordunuz?

Aslında Parçala Atabay senaryoyu fena da kurmamış hani..

Hamisi Didimlilerin nefret ettiği bir isim olan Akif Hamzaçebi'yi de yine tesadüfen! getirmeyi de unutmamış. Bir de ne ilgisi varsa belediye personeline “Akif Hamzaçebi saat 14.00’de belediyemizi ziyaret edecek” diye mesaj da atmış.

Belediye personelinin tamamına yakının tepkisi ise "banane" demek olmuş.

Neyse, gelelim Kadıköylü Atabay'ın yazdığı senaryonun sonuna.

Kılıçdaroğlu Didim'e geldi. Amfitiyatroya geçti ve açılışı yaptı… ve hiç durmaksızın Didim'den kaçarcasına ayrıldı.

Konuşmasında Didim Amfitiyatro’dan tek kelime etmedi.

Atabay'ı özelde tebrik etmedi.

Sadece genel siyaset konuştu.

“Tüm CHP’li başkanlar başarılıdır” gibisinden genelleme yaparak Atabay’ı geçiştirdi.

Zaten Akif Hamzaçebi'nin ilkokul talebesi velisi gibi orada olması oynanan tiyatroyu da iyice açık etti.

Yani dağ fare doğurdu. Balon Atabay’ın elinde patladı.

Görünen o ki, Parçala Atabay son perde oyununu da oynadı.

Yalnız bu filmin tutmayacağını da, tutmadığını da tüm kamuoyu görüyor.

CHP'de artık 6 ok'a bağlı, dürüst, namuslu, vizyon sahibi, ahlaklı, erdemli insanların her kademeye gelmesi gerekir.

İyi de Atabay gibiler başta olmak üzere bu tip siyasetçiler ne yapacak, taş mı yiyecek derseniz...

Müracaat Erşan Kuneri’ye kardeşim...

Az kalsın unutuyorduk.. İktidara geldiklerinde İstanbul Sözleşmesi’ni 1 haftada yürürlüğe koyacaklarını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköylü Atabay’ın “Toplu tecavüz” suçlaması ile yargılandığını unutmuşa benziyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Didim halkı sizden Didim’e itibar kazandırmanızı göstermenizi sabırsızlıkla bekliyor..

AYDIN ŞAFAK

Sepetim