0.542. 537 86 70

Milletvekili Savaş’tan Aydınlılara müjdeler..

Aydınlıları sevindirecek müjdeli haberler veren AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Aydın yeni yatırımlar ile daha zengin bir şehir olacak” dedi.

2017-06-19

AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydınlıları sevindirecek müjdeler verdi. Aydın'ın binlerce gence umut kapısı olacak istihdam sağlayacak önemli yatırımlara kısa süre içerisinde kavuşacağını müjdeleyen AK Partili Savaş, açılması yılan hikâyesine dönen Çıldır Havaalanı’nın bu dönem içerisinde hizmete açılması için gösterdikleri yoğun gayretin sonucunun yakın zamanda alınacağını vurguladı.

SAVAŞ MÜJDELİ HABERLERİ HASAN KADİFE’YE AÇIKLADI..

Kendisini meclisteki makamında ziyaret eden Haber Koordinatörümüz Hasan Kadife'ye değerlendirmelerde bulunan AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş siyasete bakış açısının sadece asil olan millete vekil olarak hizmet etmek olduğunu, bu nedenle hiçbir zaman siyaseti meslek olarak görmediğini ve görmeyeceğini ifade etti.

Siyasette girmesinin ve siyasetteki tek amacının Aydın'a ve ülkeye hizmet etmek olduğunu belirten Savaş, “Hiçbir zaman hiçbir makamda gözüm olmadı. Sadece tek bir makamda gözüm oldu o da insanların gönül makamıdır. Ben Aydın sevdalısı bir insanım siyasetteki tek hedefim Aydın'ın hakettiği hizmet ve yatırımlara kavuşturmak, Aydın'ın her anlamda daha zengin yaşayanların çok mutlu olduğu bir kent haline dönüşmesine katkı sunmaktır” dedi.

“AYDIN EKONOMİSİ HAMLE YAPACAK..”

Aydın'ın AK Parti iktidarı döneminde hizmet ve yatırım noktasında yeterli desteği almadığı eleştirilerini haksız bulduğunu dile getiren Savaş, önümüzdeki kısa süre içerisinde Aydın'ın, Aydınlıların başta istihdam sorununun çözecek çok önemli yatırımlara kavuşacağını söyledi.

"Öncelikli derdimiz Aydın'da üretim ve istihdamı artırmak" diyen AK Partili Savaş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ile yaptıkları görüşme ve çalışmalarda çok olumlu sonuçlar elde ettiklerini ve bu konularda Bakan Zeybekçi'den büyük destek gördüklerini belirterek Aydın’da Gıda İstisas Serbest Bölgesi kurulması için çalışmaların başladığını, bu yatırımın Aydın'a kazandırılmasıyla Aydın ilinin ihracat rakamlarının, üretiminin kat be kat artacağını, ekonomisinin de büyük bir hamle yapacağına inandıklarını söyledi. Milletvekili Savaş ayrıca Gıda İstisas Serbest Bölgesi’nin kurulmasıyla birlikte Aydın'da 10 bin civarında istihdam yaratılacağını bu nedenle bu yatırımı hem kendi adına hem de diğer partili milletvekileri ile birlikte çok önemsediklerini sözlerine ekledi.

“AYDIN HAVA ALANINA KAVUŞACAK..”

Millitvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın Şehir Hastahanesi, Aydın-Denizli Otoyolu, Çıldır Havaalanı ve Aydın-Çine Demiryolu hattı gibi yatırımlara biran önce kavuşması için yoğun çalışma içinde olduklarını belirtirken, kendisinin olmazsa olmazının Çıldır Havaalanı’nın hizmete açılması olduğununa vurgu yaptı.

Aydın dışında Büyükşehir olup da havalanı olmayan başka bir Büyükşehir olmadığına dikkat çeken Savaş, bu konuda Aydın Ticaret Odası başta olmak üzere sivil toplum örgütlerinin göstermiş oldukları çabaları büyük bir takdirle karşıladığını ve çok önemsediğini belirterek gerek siyasiler gerekse STÖ'lerin güç birliği ve çabaları sonucu Çıldır Havaalanı’nın kısa sürede Aydın'a kazandıralacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

AK Partili Savaş, Çıldır Havaalanı’nda kargo taşımacılığı imkanının sağlanması ile birlikte Aydın ekonomisinin sıçrama yapacağına inandığını sözlerine ekledi.

ÇİNE’YE MÜJDELİ HABER..

Aslen Çineli olan AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş, memelekti Çine için de sevindirici açıklamalarda bulundu.

Savaş, Çine'nin istihdam ve ekonomisine katkı sağlayacak iki önemli yatırımı önümüzdeki kısa içerisinde hayata geçireceklerini bunlardan birisinin çimento fabrikası, diğerinin ise yeni cezaevi yatırımı olduğunu açıkladı.

Savaş, yeni kurulacak çimento fabrikası ile ilgili yatırımcının hazır olduğunu ve görüşmelerin devam ettiğini belirtirken ilk etapta 1000 kişilik yapılması planlanan yeni cezaevinin 3000 kişilik olması için girişimlerde bulunduklarını ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile yaptıkları görüşmeden bu konuda destek aldıklarını söyledi.

Savaş, Çine'ye yapılacak olan ve muhtemelen 3000 kişilik olan ve yeri tespit edilen yeni cezaevinin faaliyete geçmesi ile birlikte esnaflar kesimi başta olmak ilçe ekonomisine büyük katkılar sağlayacağı ayrıca cezaevinin Çine'de yaklaşık 1000 kişilik istihdam sağlayacağını açıkladı.

Aydın'da en çok istihdama yönelik yapılacak yatırımların önemsediklerini belirten Savaş, açıklamalarında Aydınlara da müjde vermeyi de unutmadı. Milletvekili Savaş, Aydın'da birçok kişiye iş kapısının aralanacağı 1000 kişilik Çağrı Merkezi kurulması için çalışmaların başladığını bunun için de eski SGK binasının tahsis edildiğini ve yakın zamanda çağrı merkezinin Aydın’da hizmete gireceğini ifade etti. 

Sepetim