0.542. 537 86 70

Milletvekili Savaş’a moral veren ziyaret..

Aydın ekonomisinin kalkınmasına ve istihdamın çözümüne büyük katkı sağlayacak önemli yatırımcıların memleketine yatırım yapmasına imza atan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın bu haftaki ziyaretçileri Yenipazarlı hemşehrileri oldu.

2018-04-25

Siyasi Kulislerde ismi 24 Haziran seçimleri sonrası kurulacak yeni kabinede görev alacak isimler arasında yer alan AK Parti’nin ekonomist kökenli MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş yoğun gündem ve çalışma temposu içerisinde bulduğu her zamanı TBMM'indeki makamında kendisini ziyarete gelen Aydınlı hemşehrileri ile biraraya gelerek değerlendiriyor.

Demokrasi Şehidi Başbakan Adnan Mendres'in memleketi olan Aydın’da herkes tarafından sevilip sayılan merkez sağ kökenli Milletvekili AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Savaş alınan seçim kararı sonrası gündemi daha da yoğunlaşan Meclis ve Parti içi çalışmalarında hemşehrilerinin ziyaretleri ile moral buluyor.

Vekilliğin hemen ardından kısa dönem içerisinde Aydın ekonomisinin kalkınmasına ve istihdamın çözümüne büyük katkı sağlayacak önemli yatırımcıların memleketine yatırım yapmasına imza atan AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'ın bu haftaki ziyaretçileri Yenipazarlı hemşehrileri oldu.

Aralarında AK Parti Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer ve mahalle muhtarlarından oluşan heyeti TBMM’de ağırlayan Milletvekili Savaş, ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimi ile sürdürülebilir kalkınmasını sağlayacak tüm proje ve yatırımlara destek sağlanmasının ana görevleri olduğunu belirterek, “Bize vekâlet veren Milletimize hizmet etmek bizlerin asli görevidir. Sayın Genel Başkanımızın hep söylediği gibi, Millet bizim efendimiz, biz de hizmetkârlarıyız. Siyasette önemli olan laf yerine hizmet üretmek ve milletimizin takdiriyle birlikte duasını kazanmaktır. AK Partinin siyaset anlayışı Necip Fazıl Kısakürek üstadımızın da dediği gibi karıncalar gibi çalışıp milletimize devletimize dev gibi eserler bırakmaktır. Buharkent'en Didim'e, Yenipazar'dan Kuşadası'na kadar Aydın'ı her anlamda topyekün kalkındırmak için kolları sıvadık... Aydın'ı her yönden kalkınmış bir şehir haline dönüştürünceye kadar dur durak bilmeden var gücümüzle çalışmaya ve mücadele devam edeceğiz..." dedi.

Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı ve AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Sümer ile beraberindeki heyetin ilçenin kalkınmasına ve gelişmesine yönelik yapılan yatırım ve projelere, çeşitli taleplerine yönelik yardım ve destekleri nedeniyle teşekkür ettiği AK Parti MKYK Üyesi Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, İlçe Belediyesinin yaptığı bazı projelere de destek sözü verdi.

Hasan KADİFE (Ankara)

Sepetim