0.542. 537 86 70

Milletvekili adaylarını “ti”ye aldı..

Aydın’da; Kısa film, Klip ve İlginç çıkışlarıyla gündemi yakalayıp dikkatleri üzerine çekmeyi bilen Yönetmen/Senarist/Oyuncu Harun Kızılaslan bu sefer de 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylarını ele aldı.

2018-04-30

Harun Kızalaslan, Amerikan Çizgi Film, Süper Kahraman ve Film Karakterlerini “ti”ye alıp “acaba şimdiye kadar Milletvekillerimiz Aydın için ne yaptı, muamma olsa da eğer bu karakterler olsaydı bence daha iyi olurdu” dercesine aday adaylarının bazı vaadleri ile yüzleri güldürdüğüne dikkati çekti.

Yönetmen/Senarist Harun Kızılaslan sözlerine şöyle devam etti:

“Tabi ki milletvekili aday adayları arasında AK Parti olsun, CHP olsun, MHP olsun ve diğer partiler olsun saygımız büyük ama Denizli ve İzmir’in arasında sıkışan bu şehir sanki sahipsiz kalıyormuşcasına, şehrin gerçekten 25 yıl öncesinden hareket ediyormuş gibi yerinde sayması komik. Geriye bakıldığında Aydınımızın bir fabrikası olan Aydın Tekstilin bile kapanıp ‘onun yerine ne yapabiliriz’ derken park haline gelmesi çok komik. Bu şehre yatırım yok. Başta bir havalimanı yok. Düzmece vaadlerle Aydın Ticaret Odası Başkanı Sayın Hakan Ülken’in girişimiyle Çıldır Havalimanı’nın ‘ha açıldı ha açılacak’ demesi, tabiî ki fiyasko olması komik. Koskoca şehrin takımı olan Aydınsporun sahipizliği ve BAL ligine düşüşü komik. Sanat ve Sanatçılara hiç bir siyasetçinin, hiç bir üst makam ve kurumun desteği olmayışı bizi gerçekten üzüyor. Bu sadece Vekil değil; Belediye Başkanından Valisine, Kaymakamından Oda Başkanlarına kadar büyük çoğunluğu Aydın sevdalısı değil, koltuk sevdalısıdırlar. Onun için ben kendilerine başarılar diliyorum iyi olan kazansın.”

Kızılaslan, “Aydın’da hangi milletvekili aday adaylarının milletvekili olmasını isterdiniz?” sorusuna Ankaralı Turgut’un kendine has espirili şarkı sözleri ile cevap verdi:

“ANKARALI TURGUT – Vekilime Kaymak Lazım..”

“Yoğurt süt ayran bize, Ballı kaymak vekilim size. Çok çalıştınız başkanım, Taze taze kaymak size. Sürünmek ölmek bize, Lüks hayat vekilim size. Kuru ekmek soğan bize, Ballı muzlu kaymak size. Esnafın hali ne olacak, Kime hesap sorulacak? Çiftçinin hali ne olacak, Kime hesap sorulacak? Ne kap kaldı ne kap kacak, Bu millete kim bakacak? Ne kap kaldı ne kap kacak, Bu millete kim bakacak? Alman lazım yemen lazım, Sonra farkı görmen lazım. Afyon’dan vekilime, Taze taze kaymak lazım. Kaymak lazım kaymak lazım, Vekilime kaymak lazım..”

Sepetim