0.542. 537 86 70

Kız Öğrenci Yurdu’na silahlı baskın…

Aydın'ın Efeler İlçesi Kurtuluş Mahallesinde bulunan Elit Kız Öğrenci Yurdu’na elinde tüfek ve fişeklerle baskın düzenleyen alkollü şahıs paniğe neden oldu.

2018-06-09

Yurdun karşısında oturduğu ve sahuru bekleyen öğrencilerin yüksek sesle konuşmasından rahatsız olduğu gerekçesiyle eline tüfeği ve bir kuşak fişeği alan şahsın yurdu basarak kendisini engellemeye çalışan güvenlik görevlilerini tehdit ettiği bilgisine ulaşıldı.

Yurt öğrencilerinin çevreyi rahatsız ettiğini öne sürerek tüfekle yurda giren bir kişi paniğe neden oldu. Daha sonra yurt karşısındaki evine dönen şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, Kurtuluş Mahallesi Eski Garaj Caddesi’ndeki Elit Kız ÖğrenciYurdu’nda saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.Y. (44) adlı kişi, evinin karşısında bulunan kız öğrenci yurduna tüfekle girdi. Yurtta kalan öğrencileri tehdit eden şüpheli, daha sonra dışarı çıkarak evine döndü. Panik anları yaşanan yurttaki görevlilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, C.Y.’yi gözaltına aldı.

HASAN KADİFE

Sepetim