0.542. 537 86 70

Kılıçdaroğlu, Didim’deki yolsuzluklara ortak olacak…

Aydın'da Toplu Üye Katılım Töreni'nde "Göreceksiniz yolsuzluk yapanların burnundan fitil fitil getireceğim” diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Hırsızlık-Yolsuzluk” olarak tanımladığı 21/B ihale yöntemi ile yaptırılan ve her yanından yolsuzluk fışkırdığı apaçık ortada duran Didim Amfitiyatro’nun açılışını yapacak…

2022-06-23

Yolsuzluk karşıtı olarak bilinen ve bu gün partisinin üye katılım töreninde "Göreceksiniz yolsuzluk yapanların burnundan fitil fitil getireceğim” diyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Hırsızlık-Yolsuzluk” olarak tanımladığı 21/B ihale yöntemi ile 4 parçaya bölünerek yaptırılan ve her yanından yolsuzluk fışkırdığı iddiası ile suç duyurusu bulunan Didim Amfitiyatro’nun açılışını yaparak Didim Belediyesi’ndeki yolsuzluklara ortak olacak.

Kılıçdaroğlu ayrıca, Didim’de iki kez ihale edilerek bitirilen Belediye Gençlik Merkezi’nin de açılışını yaparak bir başka yolsuzluğa da alet edilecek.

Öze itibariyle halk arasında dürüstlüğü ve “Yolsuzluklar” konusundaki hassasiyeti ile bilinen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aynı duyarlılığını Didim’deki “hırsızlık-yolsuzluk”lar için gösteremedi.

Kılıçdaroğlu’nun bu gün açılışını yapacağı Amfitiyatro, kendisinin “Hırsızlık-Yolsuzluk” olarak değerlendirdiği 21/B ihale yöntemi (4 kez) ile yapıldı. Aydın Şafak Gazetesi’nde konunun tüm boyutlarını en ince ayrıntıları ile gündeme getirdiğimiz halde Kılıçdaroğlu, bu gün Didim’deki usulsüz ihale yöntemi ile yapılan hizmetlerin açılışı için “Üç Maymunu” oynayacak.

Ayrıca, Didim Belediyesi kendisine ait olmayan Çamlık Mahallesi’ndeki 2790 Ada 2 Parseldeki 5824 metrekare denize sıfır amfi tiyatro inşaatının hemen altındaki SGK'ya ait alana izinsiz çökerek yaptığı peyzaj çalışmaları da tamamen usulsüzdür. Kılıçdaroğlu bu gün büyük bir olasılıkla Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın kanunsuz olarak milyornlarca lira gömdüğü yeşillikler içinde itibar suikastine uğratılacak.

Sepetim