İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk ve yönetimi, Efeler Bey Cami önünde, merhum Alparslan Türkeş için lokma hayrı yaptı. Cuma namazı çıkışında gerçekleştirilen hayır etkinliğine İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş, Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş yaptığı konuşmada, “Babam Alparslan Türkeş’in ebediyete intikalinin 28’inci yıl dönümü. Bu özel günde Aydın’da olmak, benim için ayrı bir maneviyat içeriyor. Aydın, babamın çok sevdiği bir şehirdi. Aydınlılar da babamı çok severdi. Bu vesileyle babamın ölüm yıl dönümünde burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Kendisini rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi. Taş, Aydın Milletvekili Ömer Karakaş’ın babası Alparslan Türkeş’in özel kalemliğini yaptığını hatırlatarak “Abim” diye hitap ettiği Karakaş ile babasını anmanın onurunu yaşadığını ifade etti.

Ayyüce Türkeş Taş, Türkiye'nin şu anda Türkeş’in gösterdiği hedefte ve çizdiği yolda yürümeye çok büyük ihtiyacı olduğunu kaydederek, “O yüzden hep beraber, inşallah Türkiye'nin gelecek yüzyıllara kadar devam etmesi için birlik ve bütünlük içinde, İYİ Parti çatısı altında daha güçlü bir şekilde bir sonraki dönemde Türkiye'yi yöneteceğiz şiarı ile çalışıyoruz. Onun yolunda yaşadığımız sürece bize nasip olur diyorum” diye konuştu.
.jpg)
İYİ Parti Aydın Milletvekili Ömer Karakaş ise konuşmasında şöyle dedi:
“Ayyüce başkanımızın da söylediği gibi rahmetli Başbuğ, benim de son vefatından önceki son 3 yılında özel kaleminde görev yapmaktan büyük bir şeref ve onur duyduğum ve her şeyi ondan öğrendiğim bir insandı. Hakikaten Türk milliyetçiliği davasına çok büyük hizmetler etmiş, ülkemizin yetiştirdiği çok değerli bir şahsiyet. Onun ölüm yıl dönümünde yine kendisinin emaneti, benim hem genel başkan yardımcımız, hem de benim kardeşim milletvekilimiz Ayyüce Türkeş Hanımefendi ile beraber burada program yapıyor olmaktan gerçekten çok büyük onur ve gurur duyuyorum, çok mutluyum. Hakikaten Ayyüce Başkan, Türkiye genelinden çok fazla talep varken böyle özel bir günde Aydın’a gelmiş olması, bütün hemşehrilerimizi de çok mutlu etmiştir. İnşallah, Başbuğun çizdiği yolda, bize öğrettiği ülküyle, bundan sonraki süreçte de ülkemiz için, vatanımız için, milletimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz.”
.png)
İYİ Parti Aydın İl başkanı Ahmet Ertürk, anma etkinliğinde kendilerini yalnız bırakmayan Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş’a teşekkür etti, şöyle dedi:
“Sayın vekilimiz Ömer karakaş ile beraber geldiler, bizleri yalnız bırakmadılar. Türk dünyasının başbuğu Alparslan Türkeş’i kaybetmenin 28. yılındayız ve onun hasretiyle yanıyoruz. Onun yokluğunu bugünlerde daha çok hissediyoruz. Onu özlemle, minnetle ve şükranla anıyoruz. Ruhu şad olsun, mekânı cennet olsun.”
Konuşmaların ardından vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. Alparslan Türkeş için Mevlid-i Şerif okutuldu.
.png)
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİ’NE ZİYARET
İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, babası Alparslan Türkeş’in vefatının 28. yıldönümünde anma etkinliği ardından Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Ayyüce Türkeş Taş, İYİ Parti Aydın heyetiyle birlikte Aydın Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Ece ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.