0.542. 537 86 70

İşi gücü şantaj yapmak..

2012 yılında trafik kazasında vefat eden CHP Uşak Eski Milletvekili Kadir Özpak’ın Yazar Eşi Sara Gül Özpak, kendine ait yazıları ve bazı belgeleri çaldığı iddiası ile Ergün Poyraz hakkında şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

2022-04-22

HABER: YALÇIN YILDIRIM

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e “kumpas kurarak” karalama kampanyası başlatan Ergün Poyraz, Yazar Sara Gül Özpak’a ait bir kısım belge ve kasetleri kendisinden izinsiz olarak aldığı için mahkemelik oldu. Bir süre Yazar Özpak’ın yanında çalışan Ergun Poyraz ile bağlarını koparan ancak daha sonra eşinin vefatı üzerine yeni çıkacak kitabının yayınlanması için Poyraz’dan yardım talep eden Yazar Özpak, Ergun Poyraz’ın bu yardım karşılığında kendisinden istediği bilgisayar ve telefonu aldığını ancak istek ve taleplerinin ardının kesilmediğini söyledi.

Yazar Sara Gül Özpak, Ergun Poyraz’ın yaptığı çalışmalar için 20 bin lira harcama yaptığını ve bunu da kendisinden istediğini belirterek en son kendisine “Elimde belgeler mevcut. Sen Tayyip’in yalakasısın, git kendisi ile görüş elimde İYİ Parti ve CHP’yi bitirecek belgeler var, bana 5 bin dolar versin ben de belgeleri vereyim, sonra da senin kitap basma işini yapayım” dediğini mahkeme kayıtlarına geçirtti. Yazar Sara Gül Özpak, bunu yapamayacağını söyleyince Ergun Poyraz’ın kendisine karşı husumet beslediğini ve sosyal medya hesaplarından hakaret içerikli sözlerle saldırdığını söyledi.

Yazar Özpak, Ergun Poyraz’ın kendisini karalamak için “Düzenbaz” isimli bir kitap yayınlayacağını öğrendiğini tutanağa geçirterek “Sırf beni karalamak için ‘Düzenbaz’ isimli kitap yayınlayacakmış. Bu benim kariyerime zarar vereceği için mahkemenizden ilgili yayının durdurulması kararı verilmesini talep ediyorum. Ergun Poyraz’dan şikayetçiyim. Ayrıca bana yapmış olduğu hakaretler sebebi ile de şikayetçiyim” şeklinde ifade verdi.

Sepetim