0.542. 537 86 70

Her yerde aranıyor..

YAZILARI İLE HALDUN HAŞMET AYSAN’A SALDIRAN ERTEN YILDIZ’IN GAZETECİLİK DEĞİL TETİKÇİLİK YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI. HAKKINDA 23 MAHKEMEDEN YAKALAMA KARARI VAR. MERNİSE KAYITLI ADRESİ OLMADIĞINDAN NEREDE İKAMET ETTİĞİ VE GÜNDEM 35 HABER SİTESİNİN HANGİ ADRESTEN YAYIN YAPTIĞI BİLİNMİYOR.

2020-10-29

Erten Yıldız'ın gazetecilik değil tetikçilik yaptığı ortaya çıktı.

İnsanlar hakkında gece gündüz hakaret ve iftiralarda bulunarak aklınca onları kamuoyunda itibarsızlaştırmak suretiyle sindirmek ve bu yolla geçimini temin etmeye çalışan Gündem 35 İnternet Sitesi Sahibi Erten Yıldız hakkında 23 ayrı mahkemeden yakalama kararı ortaya çıktı.

Hakkında kesinleşmiş cezaları bulunan Erten Yıldız’ın devam eden yargılamaları da var.

Son olarak Aydınlı Bürokrat Haldun Haşmet Aysan, Aydın Şafak Gazetesi ve Sahibi Yalçın Yıldırım hakkında hakarete varan mesnetsiz yayınlar yapan İzmir Merkezli Gündem35 Haber Sitesi Sahibi Erten Yıldız’ın hangi adreste ikamet ettiği ve hangi adresten yayın yaptığı da bilinmiyor.

Kendisi hakkında alçakça yayınlar yapan Gündem35 Haber Sitesi Sahibi Erten Yıldız için Haldun Haşmet Aysan tarafından 5 ayrı suç duyurusu yapıldı.. Ancak, arandığı adreslerde bulunamadığından ifadesi alınamıyor.

Yaşadığı yeri-yurdu belirsiz olan ve kendini gazeteciyim diye pazarlayan Erten Yıldız’ın T.C. vatandaşlarının her birinin sahip olduğu MERNİS adresinde kaydı da bulunamadı. Gündem35 Haber Sitesinin yayın için gösterdiği iletişim adres ve telefonları da sahte çıktı.

Haldun Haşmet Aysan’ın, Erten Yıldız hakkında yaptığı suç duyurularından ilk ikisi Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan 2020/3719 No.lu iddianamede birleştirilerek Aydın 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde (2020/521 Esas sayılı dosyada) ceza davası açıldı. Diğer 3 soruşturma konusu da devam ediyor...

Sepetim