Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Yine Latif Sansür… Yine kumpas çıktı…

Yine Latif Sansür… Yine kumpas çıktı…
Kuşadası'nda sürekli perde gerisinde işleri idare edip her türlü asılsız iddianın başını çektiği halk arasında artık malumun ilanı haline gelen Latif sansür, bir kez daha kendi yarattığı kara propogandanın altında kaldı.

Latif Sansür'ün, Ergün Poyraz isimli şahsın Ömer Günel hakkında yazdım dediği safsataların ve AKİT Gazetesi'nde Ömer Günel aleyhine itham, iftira ve hakaretlerin yer aldığı düzmece haberlerin de kurgucusu olduğu, kamu oyunda tartışılır hale gelmişti.

Obsesif Kompulsif  Bozukluk yani takıntı hastalığı derecesinde Ömer Gnel'e karşı tavır takınan ve bunu da gazetecilik faaliyetleri arkasına gizleme telaşındaki Latif Sansür, son olarak ihale yolsuzluğu ve 78 milyon lira fazla ödeme iftirasında bulunmuştu.

Kusadası Belediyesi’nin Katı Atık Toplama Araç Kiralama İhalesi, Bursa/Yıldırım Belediyesi örnek verilerek mukayese edilmişti. Oysa Yıldırım Belediyesi'nin ve iptal edilen ihalede kent temizliği için değil, araç kiralama işlemine ilişkindi.

Yine İstanbul Kağıthane Belediyesi'nin ihalesi, kent temizliği kapsamında olmayıp şehir içi taşıma ihalesi olduğu için, ihale KİK tarafından reddedilmişti. Oysa Kuşadası Belediyesi’nin ihalesi, katı atık toplama-araç kiralama ihalesiydi.

Herkese açık şekilde yapılan ihale Kamu İhale Kurumu ve Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet edilmiş fakat her iki kurum da açık ve yasalara uygun yapılan ihale için soruşturma gerekmediğine karar vermişti. Yani ihalenin temiz, herkese açık, kamu yararını koruyan şekilde yapıldığı onaylanmıştı.

Buna rağmen Latif Sansür isimli takıntı hastalığından muzdarip olduğu artık açık hale gelen şahsın tüm bunlara rağmen yayınlarına devam etmesini kamu oyunun takdirine bırakıyor, Ergün Poyraz'ın perde gerisinde gizli evrak temin edicisi olduğu öne sürülen şahsa itibar etmenin, gazetecilik ve yazarlık mesleğine aleni hakaret olduğu hususunu, kamu oyuyla paylaşıyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!