Aydın
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Yeni kumpas çabuk ortaya çıktı, çabuk deşifre oldular

Yeni kumpas çabuk ortaya çıktı, çabuk deşifre oldular

  • Söke Tariş Başkanıİsmail Özer ve Avukat oğlu Ali Özer'e yönelik kurulmaya çalışılan yeni kumpasçabuk ortaya çıktı. Aydın BŞB Batı Bölge Koordinatörü olarak tanıtılan ve AydınBŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun prensi olarak haberlere konu olan taşeron işçiFatih Akkentli ve grubu, can havliyle yeni eylemlere imza atıyor.

Bilindiği gibi daha önce çeşitli suçlardan defalarca ceza alanFatih Akkentli hakkında, SökeCumhuriyet Başsavcılığı tarafından İsmailÖzer ve oğlu Ali Özer'e yönelik “yağmaya teşebbüs-tehdit ve hakaret”suçlarından toplam 23 yıla kadar hapiscezası talep edilmiş, iddianameyi kabul eden Söke 2. Ağır Ceza Mahkemesi,yargılama için 23 Kasım 2023tarihine ilk duruşma günü vermişti.

Bunun yanında FatihAkkentli'ye en yakın isimlerden DurmuşTuna hakkında da yeni cezalar verilmiş, denetimli serbestlik sürecindeişlediği suçlar nedeniyle cezaevi yolu görünmüştü. Bu gelişmeler sonrası canhavliyle yeni arayışlar içerisine giren FatihAkkentli ve yakın çevresi, yeni bir süreç başlattı.

Gazete Aydınisimli site üzerinden yürütülen karapropoganda haberlerinde Söke Tariş Başkanı İsmail Özer'in F. Ö. isimli bayana sahte hesaplar kurdurup, Fatih Akkentli, yargı mensupları veAydın BŞB aleyhine haberler yaptırıldığı öne sürülmüştü.

F. Ö. isimli bayanın iddialarına dayanılarak, suç duyurusuyapıldığı da yine Gazete Aydın isimli aynı gruba bağlı hareket eden medyaorganından yayınlanmıştı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!