Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Yazı-Tura onbaşılara mı kaldınız?

Yazı-Tura onbaşılara mı kaldınız?

  • Aydın’da BüyükşehirBelediyesi ve Özlem Hanım piyonluğu tavan yapan tetikçi güruhu var. Ellemeyimellemeyim diyorum, fakat havalar kelle ille gel bizi yelle diyorlar. Bunlar varya bunlar; Bunlar asker mektubu yazamazlar. Tek özellikleri, kendilerine onabuna iftira-kumpas-itham amaçlı yollanan hazır metinleri yayınlamaktır.Karşılığında kırıntılar için dokuz takla atarlar...

Neymiş biz iftiracı haber sitesiymişiz...

Neymiş CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bübül haberimizi paylaşmış.

Haberin içeriği neydi?

Özlem hanıma yakınlığıyla bilinen ve Nazilli CHP tabanınınhiç sevmediği Naim Atmaca'nın, ÖzlemHanım destekli geldiği belediye şirket yönetimine CHP Genel Merkezinin durdediği. Özlem Hanımın artık CHP Genel Merkezinde eski gücü kalmadığı.

Bu da sanki soykırım suçu gibi bizi ve haberimizi paylaşanCHP Milletvekili Süleyman Bülbül'ü akıllarısıra lince kalkıyorlar. Yahu CHP’li Belediye Başkanları, Süleyman Bülbül-Bülent Tezcan gibi vekilleri hakkında Özlem Hanım yandaşları“hırsız” diye bağırıp, salonlardayuhalamadılar mı?

Geçmişten bu yana kurşun askerliği reddeden belediyebaşkanları Çerçioğlu medyası eliyle siyasi lince uğramadı mı?

Herkes kötü de bir Özlem Hanım mı iyi?

Herkes haksız da bir tek Özlem hanım mı haklı?

Gık diyenin neredeyse medya üzerinden gırtlağına çöküyorlar.Anında ortalık medya terörüne boğuluyor. Astığımız astık kestiğimiz kestikhavalarındalar.

Yoksa şehrin adı değişti Aydınoğulları Beyliği yerineÇerçioğlu Beyliği oldu da, haberimiz mi yok?

En son Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e kurulan linç ve kumpaslar, itham ve iftiralar, EfelerBelediye Başkanı Anıl Yetişkin'eaynı tarife nedir bu rezillik?

Seçimler biteli iki ay oldu. Bizler halk olarak hizmet beklerkenÖzlem Hanım ve medyası CHP’li Belediye başkanları ile vekilleri linç mevsiminibaşlatmış. Halkı bırakmışlar, İDO üzerinden dolar milyarderlerine kamu parasıylazarara ortak olunmuş.

Hangi birini yazalım birader...

Aydın BŞB, Kuşadası sahildeki helaları bile sökmüş var mıbunun izahı...

İzahı olmayanın mizahı olur diyorlar da, bunlar da mizahkültürü de sıfır.

Anladığım kadarıyla konjonktürel bir kez daha seçilme şansıbulan Özlem Çerçioğlu ve çevresi,Aydınlılara verdiği sözleri tutamayacak. Ama sermaye gruplarına verdiklerisözleri şakkadanak tuttular. “Millet açaç” diye oy topladılar, ilk icraatları dolar milyarderlerinin zarar edenşirketlerine kıyak üzerine kıyak geçmek oldu.

İDO’dan bahsediyorum, DİDO’dan değil...

Biriniz de Allah rızası için yanıt verin be Aydın BŞBgüdümlü iftiramatik medya güruhu... Yaptıkları tek şey, haberlerimize yanıtvermek yerine, iftira-iftira diye itibarsızlaştırma çabası. İtibarı olmayanlarbizleri nasıl itibarsızlaştıracak acaba?

Akıllarınca böyle yaparak haberi itibarsızlaştıracaklar.

Ama bilmiyorlar ki güneş balçıkla sıvanmaz.

Ne zaman gerçekleri yansıtan bir haber yayınlasak, akabinde güdümlümedyada gecenin 22.30’unda “Aydın ŞafakHakkında suç duyurusu yapıldı” haberi yayınlanıyor.

İçi boş suç duyurusu haberleri ile bizleri yıldıracaklarınısanıyorlar ama yanılıyorlar.

Suç duyurusu gecenin bir vakti yapılmaz,

Gidilir Cumhuriyet Savcılığı’na yapılır.

Biz suç duyurunuzu bekliyoruz, diyoruz,

Korkudan Savcılığa bile gidemiyorlar.

Çünkü yazılanlar tamamen gerçekleri yansıtıyor ve tek birhakaret veya suç unsuru yok.

Yanıt vermekten kaçtıkları gerçeklerde ortaya çıkacak...

Bu arada iftira deyince de akla ilk Aydın BŞB destekli medyagelir.

Öncelikli icraatı CHP’li vekil ve belediye başkalarına medyayollu linç girişimi olan Özlem Hanım ve çevresi, anlaşıldı ki bu şehre yinealgıdan başka bir şey veremeyecek. Bu beş yıl da böyle içi boş olaylarlageçecek...

Zaten Özlem hanımın umudu kala kala Ergün Poyraz ile Arif Kunur'akaldıysa, bu siyaseten çaresizliğini gösterir... Hele hele kurmay zekalarınkarşısına yazı tura onbaşı medya tetikçileriyle çıkmaya kalkışmak, akıl karıolmasa gerek...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!