Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

“Yasak aşk” skandalını HTS kayıtları çözecek…

“Yasak aşk” skandalını HTS kayıtları çözecek…
ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir’in “yasak aşk” skandalını HTS kayıtları çözecek.. H.A.’nın eşi Ş.A. hakkında açtığı boşanma davasında HTS kayıtları istenen Rektör Aldemir ile Ş.A.’nın 4 ay içinde binbeşyüze yakın görüşme yaptığı ortaya çıktı.

HABER: YALÇIN YILDIRIM

Sultanhisar’da bir okulda öğretmen olan H. A. eşi Ş. A.’nın ADÜ RektörüOsman Selçuk Aldemir ile “yasak aşk ilişkisi” yaşadığı iddiası ile Aydın Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.

Daha önce de Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet ve soruşturma konusu olan Rektör Osman Selçuk Aldemir’in “yasak aşk ilişkisi” (SDN 2019/22946) H. A. tarafından 8 Aralık 2019 tarihinde CİMER’e de şikâyet edildi. CİMER’e yapılan şikâyet 8 Ocak 2020 tarihinde Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) Disiplin ve Soruşturma Birimi’ne iletildi ve 3 Şubat 2020 tarihinde değerlendirmeye alındı. YÖK Disiplin Kurulu Rektör Aldemir hakkında soruşturma başlattı. Ancak bu güne kadar YÖK’teki soruşturma sonuçlandırılamazken, Aydın Cumhuriyet Savcılığı da soruşturmasını tamamlayıp kovuşturmaya dönüştüremedi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI…

H.A., eşi Ş.A.’nın ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir ile “yasak aşk ilişkisi” yaşadığını ileri sürerek Aydın Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı. 10 tanıklı çekişmeli davada hakim Ş.A.’nın Rektör Osman Selçuk Aldemir ile yaptığı telefon görüşmelerinin HTS kayıtlarını istedi. Dava dosyasına giren HTS kayıtlarına göre Aldemir'in,  Ş.A.. ile 2017 Aralık ayından 25 Nisan 2018 tarihleri arasında yaklaşık binbeşyüze yakın görüşme yaptığı tespit edildi. Birinci duruşması tamamlanan davanın ikinci duruşması 27 Mayıs 2021 günü yapılacak.

ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir’in, H.A.’nın boşanma davası açtıktan sonra 2019 yılbaşı gecesi Ş.A.’nın yanına gelerek “Şimdiki eşimle hülle evliliği yaptım. Ben seninle evleneceğim. Git kendine şimdiden gelinlik bak” dediği ve Ş.A.’nın yanında çalışan Burak adındaki kişi ile de sürekli irtibata girdiği ileri sürüldü.

Kamuoyunda adı “Aşk skandalları” ile anılan Adnan Menderes Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in “Yasak Aşk” iddialaları bununla sınırlı kalmadı. ADÜ Rektörü hakkında ortaya atılan bir başka iddia ise Spor Yöneticiliği Bölümü Mezun Diş Hekimliği Bölümünde işe alınmış, BESYO’da yüksek lisans yapan bir öğrencisi ile aşk yaşadığı oldu. Rektör Aldemir’in Yüksek Lisans öğrencisi ile çekildiği samimi pozdaki fotoğrafı basına da yansıdı.

Rektör Osman Selçuk Aldemir’in daha önce “sağlığa zararlı sucuk üretmekten” ve “bir okul müdürüne iftira atmaktan” ceza aldığı ortaya çıkarken, ADÜ’de yapılan yemek ihalesinde kamuyu 7 milyon lira zarara uğrattığı iddiası da gündem olmuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!