Aydın
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Terör örgütü üyesi gazeteciyi BŞB koruyor. İşte ispatı…

Terör örgütü üyesi gazeteciyi BŞB koruyor. İşte ispatı…
Aydın’da CHP’nin muhalife ihtiyacı yok. Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı, birliği ve bölünmez bütünlüğüne karşı yasadışı faaliyetleriyle bilinen Marksist Leninist Komünist Parti (MLKP) silahlı terör örgütü üyesi olduğu iddiası devletin resmi kayıtlarına geçen Ayşe Yılmaz Aydın BŞB tarafından korunup kollandığı ortaya çıktı.

Hele ki CHP’li İlçe Belediye Başkanlarına Muhalefet Özlem çerçioğlu tarafından bu kadar net şekilde yapılırken. CHP’li Büyükşehir Belediyesi mali kaynakları ile tutulan militan kalemler tarafından Kuşadası, Efeler, Nazilli, Didim gibi Belediyelere yeterince muhalefet yapılıyor. Hemde arsızca… Arsıca diyoruz çünkü BŞB basın daire başkanı gidip bizzat fotoğraf çektiriyor. Sonra fotoğraf çektirdiği militan başlıyor düzmece haberlere….

YERSEN artık…

CHP genel merkezi bunu görmüyor mu?

AYDIN BŞB BASIN DAİRE BAŞKANI ONUR ARAZSU İLE AYŞE YILMAZ

Bilindiği gibi Ayşe Yılmaz’ın MLKP bünyesinde örgüt yöneticilerinin talimatları doğrultusunda uzun yıllardır bir takım gizli ve girift eylemlerde bulunduğu öne sürülmüş hakkında istihbarat teşkilatı ve asayiş birimlerince teknik takibinin sürdüğü bilgisine ulaşılmıştı.

Cumhurbaşkanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında geçtiğimiz yıllarda görevlerinden ihraç edilen bazı MLKP ve yasadışı örgüt mensuplarına Efeler'de ikamet ettiği evinde yardım ve yataklık yaptığı da iddia edilen Ayşe Yılmaz'ın, öne sürülen eldeki bulgular ışığında bir dönem toplum ahlakını temelden sarsan LGBT-İ yanlısı yayın politikası da devletin radarına girmişti.

Ayşe Yılmaz'ın Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığı, birliği ve bölünmez bütünlüğüne karşı yasadışı faaliyetleriyle bilinen MLKP adlı terör örgütünce Aydın'daki basın camiasına neden konuşlandırıldığı ve Aydın BŞB tarafından neden korunup kollandığı henüz bilinmemekle beraber ileride sansasyonel herhangi bir eylemde bulunup bulunmayacağı ise tam bir muamma olarak duruyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!