Aydın
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

TDP İl Başkanı İsrail Ajanı mı?

TDP İl Başkanı İsrail Ajanı mı?
AHMET DAVUTOĞLU'NUN GELECEK PARTİSİ'NDE AYDIN İL BAŞKANLIĞI YAPARKEN "İSRAİL GİZLİ AJANI" OLDUĞU İDDİASIYLA PARTİDEN KOVULDUĞU ÖĞRENİLEN VE SONRASINDA MUSTAFA SARIGÜL'ÜN TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ'NE (TDP) İL BAŞKANI OLAN SELÇUK YAŞAN HANGİ AMACA HİZMET EDİYOR? SİYASETİ ÇIKAR AMAÇLI MI KULLANMAYA ÇALIŞIYOR?

Aydın’da omurgasız siyasetçiler türemeye başladı.

Bunlardan biri de son günlerde ismi ile dikkat çekmeye çalışan Selçuk Yaşan…

Belli ki siyaseti çıkar amaçlı kullanmaya çalışıyor.

Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Partisi’nde Aydın İl Başkanı oldu, oradan kovulunca soluğu Mustafa Sarıgül’ün yanında aldı ve kendisini Türkiye Değişim Partisi (TDK) Aydın İl Başkanı yaptırdı.

Peki siyasette koltuk kapmaya, başkan olmaya çok meraklı görünen Selçuk Yaşan, Gelecek Partisi’nden neden kovuldu ve sonrasında Sarıgül’ün Partisi TDP’de neden İl Başkanı oldu?

Gelecek Partisi’nin bazı üst düzey kurucu yöneticilerinden edinilen bilgiye göre, Selçuk Yaşan’ın “İsrail Gizli Ajanı” olduğunun tespit edildiği iddiasıyla hem Parti’nin İl Başkanlığı’ndan alındığı hem de partiden atıldığı öne sürüldü.

“Selçuk Yaşan İsrail Gizli Ajanı mı?” iddiasına değinmeden önce Aydın siyasetine tepeden gökten zembille inen bu kişi kimdir ona bakalım.

Selçuk Yaşan, 1976 Almanya doğumlu.. Almanya’da Hukuk Eğitimi aldığı söyleniyor ancak hukukçu olduğuna dair kesin bilgi yok. Bankacılık sektöründe çalıştığı biliniyor. 2011 yılında Türkiye'ye dönüş yapmış bazı şirketlerde çalışmış, 3 yıl Uluslararası bir şirkette Müdürlük yapmış. Sonra da kendi işini kurmuş. Aydın’a gelişi de Çağrı Merkezi’nin kurulmasıyla başlamış. Son olarak Çağrı Merkezini işlettiği biliniyor.

* * *

Siyasetle hiçbir ilgisi olmayan Selçuk Yaşan, nedense bir anda siyasete soyundu.

Aydın’da gerek siyasi çevrelerin gerekse Aydın halkının hiç tanımadığı bir isim olan Selçuk Yaşan siyasetle uzaktan yakından ilişkisi yokken küçük partilerde kendine yer edinmeye çalışıyor? Gelecek Partisi’nden kovuldu, gitti anketlerde yer bile almayan Sarıgül’ün Türkiye Değişim Partisi’ne yapıştı, İl Başkanı oldu.

İl Başkanı olduğu partisi için tek kuruş harcamadığı konuşulan Selçuk Yaşan’ın il başkanı olduğunu duyurmak için yani kendi reklâmı için bol keseden harcamalar yaptığı yakın çevresindeki kişileri bile rahatsız ediyor.

İl binası bile yok, sözüm ona kıyıda köşede siyaset üretmeye çalıştığı gözleniyor.

Siyaset karanlıklar içinde yapılmaz. Şeffaf olunur. Halk ne iş yaptığını bilir.

Son olarak Çağrı Merkezini işlettiği biliniyor dedik. Çağrı Merkezi gibi stratejik, kritik bir noktanın “İsrail Gizli Ajanı” olduğu iddia edilen bir kişinin eline teslim edilmesi ne derece doğrudur yorumunu okuyuculara bırakıyoruz.

Ahmet Davutoğlu’nu severken sevmez olan ve Mustafa Sarıgül’ü sevmeye başlayan Selçuk Yaşan yüzündeki maskeyi çıkararak gerçekleri kamuoyundan gizlemeden paylaşmalı hakkındaki iddialara cevap vermelidir.

İsrail ile bağlantısı var mıdır, yok mudur?

Kamuoyuna açıklamalıdır.

Selçuk Yaşanhakkında ortaya atılan ve konuşulan iddialardan bir başkası ise; siyasetle Aydın’da kendine yer edinme ve kendisini büyük iş adamı gibi tanıtarak “Yurt dışından yatırımcı çekmek” kandırmacası ile Kuşadası ve Didim gibi yerlerde İsrailli iş adamlarına yatırım yerleri ayarlamak…

İddialar doğrudur veya yanlıştır bilemeyiz.

Bizim görevimiz bir siyasetçi hakkında ortaya atılan iddiaları dile getirmektir.

İddiaları araştırmak ise devletimizin görevidir.

YALÇIN YILDIRIM

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!