Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Süleyman Bülbül’den manidar paylaşım

Süleyman Bülbül’den manidar paylaşım

  • Özlem Çerçioğlu'na yakın medyanın boy hedefi haline getirmeye çalıştığı CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, yaptığı paylaşım ile parti kulislerinden büyük destek gördü.
  • Süleyman Bülbül Aydınİl Danışma Kurulu toplantısında Özlem Çerçioğlu'nun gözlerinin içine baka baka,“Nasıl ülkede tek adama, tekçi düşünceye karşı çıkıyorsak, partinin içinde debu tekçi düşünceye karşı çıkmalıyız, izin vermemeliyiz” demişti.

Bu konuşma parti içinde gündem olunca Özlem Çerçioğlu'na yakın medya, Süleyman Bülbül'ü boy hedefi haline getirdi. Bunun üzerinesevenlerine mesaj çeken Süleyman Bülbül,“Aydın İl Danışma Kurulunda yaptığımkonuşmayı aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz” ifadelerinı kullandı. BöyleceSüleyman Bülbül, söylediklerininarkasında olduğunu bir kez daha vurgulamış oldu.

İŞTE CHP’Lİ BÜLBÜL'ÜN İL DANIŞMA KURULU'NDAKİ KONUŞMASI


PARTİLİLER ARTIK ONA“KÖROĞLU” DİYOR

CHP büyük kongresinde Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu Kılıçdaroğlunu can siperane şekilde desteklerkenAydın'dan Özgür Özel-Ekrem İmamoğlulistesini Bülent Tezcan ve Ömer Günelile birlikte destekleyen üç kişiden biri olan Süleyman Bülbül, Çerçioğlutaraftarlarınca yuhalanmış ve olmadık hakaret-itham-iftiralara maruz kalmıştı.

Buna karşın çıktığı yoldan dönmeyen Süleyman Bülbül'ünmücadelesi, parti tabanından da büyük destek görüyor. Pek çok partili Süleyman Bülbül'ü, haksızlığa ve kokuşmuş düzene karşımücadele eden Köroğlu ile özdeşleştiriyor. Bu nedenle çok sayıda partili Süleyman Bülbül hakkında övgüyle sözederken, “Aydın'ın Köroğlusu”ifadelerini kullanıyor.

CHP lideri Özgür Özelise Çerçioğlu medyasının hedefleri haline gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'den yana tavırkoyduğunu, yaptığı icraatlarla gösterdi. ÖzlemÇerçioğlu dahi Özgür Özel ileresim çektirmeyi başaramaz iken CHP Genel Başkanı Özel, Kuşadası BelediyeBaşkanı Ömer Günel’i kabul ederek beraberpoz verdi. Bunun yanında Özlem Çerçioğlu’nunisteğiyle Nazilli Belediye Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Naim Atmaca'nın ataması, CHP GenelMerkezi tarafından uygun bulunmamış ve iptal edilmişti. Bu haberi yapan Aydın Şafak Gazetesi ise Çerçioğlu medyasıtarafından kendilerince lince tabi tutulmaya çalışılmış, boylarının ölçüsünüalınca kuzuların sessizliğine bürünmüşlerdi.

GENÇLİK KOLLARIBAŞKANININ DARBI GENEL MERKEZDE İNFİAL YARATTI

Diğer yandan CHP Efeler Gençlik Kolları İlçe Eski Başkanı Artuğ Akosman’ın darbı, partide büyüksıkıntı yarattı. Bilindiği gibi ArtuğAkosman Anıtkabir gezisi sırasında otobüse alkollü gelen CHP Aydın İlGençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç'etepki göstermiş, sonrasında görevden alınmıştı.

Medyaya düşen ve Artuğ Akosman tarafından sosyal medyadanyapılan yayınlardaki iddialara göre Akosman, Özlem Çerçioğlu'nun yakın ekibindeki Ozan Çavuşoğlu’nun çevresi tarafından bir araziye götürülerek darpedilmişti. Bu sadece darp suçunu değil, Ağır Ceza davasına konu özgürlüğünkısıtlanması eylemlerini de içeriyordu.

Haberlere yansıyaniddialara göre; Akosman darp raporı için hastaneye gittiğinde, Ozan Çavuşoğlu ve etrafındaki eskihükümlülerden oluşan bir grup tarafından yine şikayetçi olmaması için darbauğramıştı. Bilindiği gibi daha önce de gazeteci Serhan Seyhan saldırıya uğramıştı. Öte yandın Aydınpost yazarı Ahmet Gözen ise takip edilip çekilenresimleri, medya kurumlarına ve sosyal medya hesaplarına servis edilmişti. Ahmet Gözen kaleme aldığı bir yazısındakonuyu kamuoyuyla paylaşmış, özetle “Etrafımdakitakip edenleri çek, yoksa onların kolunu bacağını kıracağım” şeklinde AydınBŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nuuyardığını, Çerçioğlu'nun ise “Ben takipettirmiyorum” şeklinde cevap verdiğini kaleme almıştı.

Parti kulislerinde SüleymanBülbül'ün konuşmalarında ve vurgularında, bu iddialara ve de yaşananlaragöndermede bulunduğu kaydediliyor.

İşte SüleymanBülbül'ün o paylaşımı;

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!