Aydın
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Sosyal medya hesaplarımızı kapattırdılar…

Sosyal medya hesaplarımızı kapattırdılar…
ADÜ Rektörlüğü, haberlerimize cevap vermek yerine şikâyet yoluyla tüm sosyal medya hesaplarımızı kapattırdılar...

ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir hakkındaki iddialara yönelik sorularımızı dile getirdiğimiz haberlerimizin paylaşıldığı tüm sosyal medya hesaplarımız, Rektör Aldemir'e yakın olduğundan şüphelendiğimiz kişi veya grupların şikâyeti üzerine kapatılarak engellendi.

“Gündem Yaratan Gazete” sloganıyla haberlerde bağımsız yorumlarda hür şekilde, hukuk ve basın meslek ilkeleri uyarınca yaptığımız yayınlar kötü emelli kişileri rahatsız ediyor. Son olarak yaptığımız yayınlarda en yalın şekilde ADÜ Rektörü’ne yönelttiğimiz sorularımıza cevap beklerken ve gönderilecek cevapların tarafımıza iletildiğinde aynen kamuoyu ile  paylaşacağımızı açıkladığımız halde, sorularımıza cevap vermek yerine şikayet yoluyla susturulmaya calışıldık.

Şikayet yöntemiyle kamuoyunun bilgilendirilmesini engellemeye calışan kişi ve çevreler bu tavırlarıyla tüm iddiaların doğruluğunu kabul etmiş olmuyorlar mı?

Tarafımıza yapılan bu organize sindirme cabalarına karşı hak-hukuk ve basın meslek ilkelerine tam bağlılıkla haberciliğimize devam edeceğimizi kamuoyu ve devlet kurumlarımıza beyan ediyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!