Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Söke’de şaşkınlık yaratan atama

Söke’de şaşkınlık yaratan atama
CHP istediği kadar nepotizm yok desin Söke'de işler tam tersi işliyor. Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, 48 yaşındaki Nazlı Atbinici'yi özel kalem müdürü olarak atadı.

Atbinici’nin, istisnai kadrodan özel kalem müdürü olarak atanması sonrası ilçede sadece şaşkınlık değil, tepkiler de doruğa ulaştı.

Bilindiği gibi daha önce Söke'de bazı sosyal medya hesaplarından Mustafa İberya Arıkan ile Nazlı Atbinici arasında yakın ilişki olduğu kamuoyuyla paylaşılmıştı. Hatta Özlem Çerçioğlu'nun eski keskin kalemi Durmuş Tuna dahil pek çok kişi bu paylaşımları kamuoyuna duyurmuştu. Bunlardan bazıları bir süre sonra kaldırılmış olmasına rağmen, hafızalarda yer etmişti. Paylaşım kaldırılmalarında Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun özellikle müdahil olduğu, siyaset ve medya kurumlarımdaki sohbetlere damga vurmuştu.

Bu gönül ilişkisi iddiaları ile ilgili yayınlara karşı ne Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ne de Nazlı Atbinici'den yalanlama veya halkı tatmin edici bir açıklama gelmemişti.

CHP Lİ ARIKAN ATAMAYI JET HIZIYLA NASIL YAPTIRMAYI BAŞARDI?

CHP'li Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan'ın İçişleri Bakanlığı’ndan istisnai kadro denen ve atamalarda en ince detaylarına kadar incelenen Özel Kalem Müdürlüğü makamına Nazlı Atbinici'yi nasıl ve ne şekilde jet hızıyla atatabildiği, ilçede ayrıca sorgulanan konular arasında yer alıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!