Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Söke’de işler Çarşamba Pazarı

Söke’de işler Çarşamba Pazarı
Sökespor'dan Başkan Arıkan'a tepki… Göreve geldiğinden bu yana sürekli kamuoyunun tepkisini çeken icraatlara imza atan Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan, bu kez Sökespor kulübü ve taraftarlarını kızdırdı.

Edinilen bilgiye göre,

Daha önce gelir getirmesi amacıyla Sökespor'a devredilen Çarşamba Pazarı, Söke Belediyesi tarafından Fuar düzenlenmesi amacıyla SÖGİAD’a (Söke Genç İşadamları Derneği) tahsis edildi. Fakat bu tahsisten, alanı işletmekle yükümlü Sökspor haberdar edilmedi.

Kulübün maddi gelirden yoksun kalacağı için Sökespor Kulübü hem Belediye hem SÖGİAD'a yazılar yazarak, yer tahsisi ve ne kadara anlaşıldığı konusunda bilgi istedi. Kulübün yasal haklarının hiçe sayılmasına karşı kulüp tarafından istenilen bilgiler kasıtlı şekilde Sökespor Yönetimine iletilmedi.

Bunun üzerine bir açıklama yapan Sökspor Başkanı Gökhan Atalay, kulübün haklarını korumak için hem Söke Belediyesi hem de SÖGİAD'a bu yasaları hiçe sayan emrivakilerinden dolayı ihtar çekeceklerini belirterek, sonrasında ne olursa olsun diye son noktayı koydu.

İşte Sökespor Başkanı Gökhan Atalay'ın Belediye Başkanı İberya ve SÖGİAD'A ültimatom gibi göndermelerde bulunduğıu o paylaşımı;

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!