Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Söke TARİŞ’ten açıklama

Söke TARİŞ’ten açıklama

  • Söke TARİŞ Pamuk KooperatifiBaşkanı İsmail Özer pamuk alım sezonunun hızlandığı süreçte bazı manipülatifdavranışların ortaya çıktığını ve bu tür olaylara karşı üreticilerin müsreriholmalarını istedi. Özer Yönetim Kurulu adına yaptığı açıklamada üreticilerinodak noktasının üretim olması gerektiğine dikkat çekti.

SÖKE TARİŞ’TEN YAPILANAÇIKLAMA ŞÖYLE

“Saygıdeğer Ortaklarımız ve Değerli Üreticilerimiz,

Pamuk alım sezonu hızla ilerlerken, borsada işlem görenancak işlenmeyen pamuk konusundaki endişelerle ilgili bilgilendirme yapmagereğimiz doğmuştur.

Bilinmelidir ki, bu tür manipülatif davranışlar sadece pamukpiyasasına zarar vermekle kalmaz, aynı zamanda sürdürülebilir pamuk tarımını datehdit eder.

Pamuk üreticileri olarak odak noktamız üretimdir ve buanlamda sorumlu davranmak önemlidir. Pamuk üretimini artırmak, kaliteyiyükseltmek ve verimliliği artırmak için çalışmalarımıza odaklanmalıyız.

Manipülasyon amaçlı borsa işlemleriyle vakit kaybetmek,sektörümüze katkı sağlamak yerine enerjimizi tüketir. Bu tür olaylara karşımüsterih olmalıyız ve pamuk üretimine odaklanmalıyız.

Saygılarımızla.”

TANITIM VİDEOSU İLGİÇEKTİ

Öte yandan Söke TARİŞ Yönetim kurulu “Söke TARİŞ PamukKooperatifi; 72 yıldır üreticinin sigortası. Tüm ortak ve üreticilerimize bolve bereketli pamuk hasadı diliyoruz” sloganı ile bir tanıtım videosu yayınladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!