Aydın
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Rektör Aldemir’in en korktuğu paylaşımlar…

Rektör Aldemir’in en korktuğu paylaşımlar…
ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir’in yeni eşinin MİT Tırları davası ve FETÖ’den yargılananlar ile DHKP-C terör örgütünü öven paylaşımları yeniden kamuoyu gündemine düştü..

ADÜ Rektörü Osman Selçuk Aldemir’in en çok korktuğu ve mahkeme kararı ile kaldırttığı yeni eşi Demet Hanım’ın, yaralı ele geçirilen DHKP-C terör örgütü üyesinin mektubunu yayınladığı, sosyal medyada aynı terör örgütünü övücü paylaşımları yeniden kamuoyu gündeminde konuşulmaya başlandı.

Kendisine tehdit ve muhalif gördüğü her kişiye danışmanları ve iş birliği yaptığı bir kısım medya vasıtasıyla “FETÖ Terör Örgütü - Organize Suç Örgütü” yaftasını yapıştıran Rektör Aldemir’in, daha önce bu haberi yayınlayan siteden mahkeme kararı ile kaldırttığı ortaya çıktı.

Aslında eşi hakkında, “Suçu ve suçluyu övmek - üyesi olmamakla birlikte terör örgütleri lehine propoganda yapmak” iddialarıyla işlem yapılması gerektiği bazı hukuk çevrelerince savunulurken haberin mahkemece ve Rektör Aldemir’in başvurusu üzerine kaldırılması kamuoyunda çifte standart olarak değerlendiriliyor.

Hem gayri ahlaki kasetteki kendi olmadığını ifade edip hem özel hayatının gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesiyle mahkemeye başvurup adeta, kasetteki benim itirafında bulunan ve açmaza girip sorularımıza yanıt bile veremeyen Rektör Aldemir’in, skandal iddialara cevap vermek yerine hedef saptırıp tehdit gördüğü herkesi FETÖ Terör ve Organize Suç Örgütleri kapsamına sokmaya çalışması, devletin ilgili kurumları tarafından sorgulanması gereken bir olgu olarak ortada duruyor.

Hiç bir yorumda bulunmadan, Rektör Aldemir’in ikinci eşi Demet Hanım’ın paylaşımlarını, kamuoyunun ve Devletimizin takdirlerine bırakıyoruz.

İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!