Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Poyraz, Çerçioğlu’nu utanmazlıkla suçladı

Poyraz, Çerçioğlu’nu utanmazlıkla suçladı
Doğru düzgün konuşma ve yazma yeterliliği bulunmadığı halde kendini gazeteci-yazar diye tanıtıp herkese ağız dolusu söven Ergün Poyraz, bu kez Özlem Çerçioğlu'na salladı.

1990-1992 yılları arasında FETÖ celladı Emniyet Müdürü Ali Fuat Yılmazer ile çalışan, ardından para karşılığı muhbirlik yaptığı, başkalarının çalışmalarını alıp kaçtığı ortaya çıkan ve kendi öz kardeşi tarafından, “Ağabeyim beni dolandırdı” diye açıklama yapılan Ergün Poyraz, sıcakların da etkisiyle önüne gelene sarmaya devam ediyor.

İKİLİ TİYATRO MU OYNUYORLAR YOKSA GERÇEK Mİ?

Ergün Poyraz yıllardır kendisine hamilik yapıp destek çıkan, onu koruyup kollayan, binlerce kez parti suçu işlmesine rağmen partiden attırmayan Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu bu kez utanmazlıkla suçladı.

“Yazıklar oslun sana Çerçioğlu, hep utanmadan ikili oynadın, Bundan gayrı görüşürüz” diyen Ergün Poyraz,“Bu ne kepazelik” hitabıyla da Çerçioğlu'na göz dağı verdi.

Öte yandan siyasi kulislerde Özlem Çerçioğlu ile Ergün Poyraz arasında yaşananlar, tiyatro olarak yorumlanıyor. Bilindiği gibi Özlem Çerçioğlu, Ergün Poyraz'ın yıllardır saldırılarına rağmen Kuşadası'nın CHP’li Belediye Başkanı Ömer Günel'e değil, Poyraz'a sahip çıkmıştı.

Gelişmeler bumerang gibi Özlem Çerçioğlu'na dönünce, Çerçioğlu'nun Ergün Poyraz'a, “Az bana yürü beni eleştir. Böylece aramızdaki yakın bağlar belli olmasın” melainde taktik verdiği öne sürülüyor.

Özlem Çerçioğlu ile Ergün Poyraz arasında yaşananların tiyatro olmadığının ispatlanması için, kendisine gık diyenin yakınlarını yaka paça işten atmasıyla ünlü Çerçioğlu'nun, Poyraz'ın BŞB’de çalışan üç aile bireyine karşı takınacağı tutum merakla bekleniyor.

İşte Özlem Çerçioğlu ile Ergün Poyraz hakkındaki anlaşmalı olduğu öne sürülen tiyatro göstergesi o paylaşım;

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!