Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Özlem hanım çok mu sinirli?

Özlem hanım çok mu sinirli?
Aydın Büyükşehir Belediyesi kalemşörü Ali Fırat üzerinden Özlem Çerçioğlu’nun eski sır ortağı Durmuş Tuna’ya akıl almaz hakaretler…
  • Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile eski medya saldırı silahı Durmuş Tuna arasındaki gerilim, adeta sıcak çatışmaya döndü. Özlem Çerçioğlu ile on yıl çalışıp tüm olayların ve sırların içerisinde olan Durmuş Tuna, cezaevine girip sahip çıkılmayışı ardından silahları çekmişti.

On yıl boyunca neredeyse tüm riski alan Durmuş Tuna'nın cezaevi çıkışı gayet sakin şekilde Aydın BŞB'nin kirli çamaşırlarını ortaya dökmesinin, Özlem Çerçioğlu'nu adeta çılgına çevirdiği gözlemleniyor.

Kendisine yapılan tüm teklifleri geri çevirdiği belirtilen Durmuş Tuna'nın, “Kimseye kinim yok ama ödeşmek adettendir” dediği de kaydediliyor. Durmuş Tuna'nın özellikle Aydın BŞB ve bağlı kuruluşu ASKİ’nin asli görevi olan halka sağlıklı ve düzenli, içme-kullanma suyu ile arıtma sorunlarına değinmesinin, Özlem Çerçioğlu'nu çılgına çeviren başlıca sebeplerden biri olduğu belirtiliyor.

Su arıtma ve çevre kirliliği konularında Aydın BŞB'nin acizliğini ortaya koyan Durmuş Tuna, adeta gölge ASKİ Genel Müdürü gibi vatandaşların şikayetlerini tek tek delileleriyle sosyal medya sayfası ve haber sitesinden paylaşıyor.

DİDİM PAYLAŞIMLARI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NDA NASIL ÖFKE NÖBETİ YARATTI VE PLANLARINI NASIL BOZDU

Öte yandan Durmuş Tuna'nın sakin, sabırlı ve edepli medya taarruzu karşısında adeta kroki durumuna düşen Aydın BŞB ve Özlem Çerçioğlu'nun çaresizlikleri, her hallerinden açığa çıkıyor. Durmuş Tuna seçim sonrası adeta siyasi derebeylik kurma ve ilçe belediyelerini de biat etmiş baronluklara dönüştürme çabası içinde olduğu öne sürülen Özlem Çerçioğlu'na karşı, Çerçioğlu medyası ve elindeki kamu gücüyle nereye saldırırsa, saldırılan taraf yanında saf tutuyor.

Son olarak sürekli ASKİ su arıza ve kesikleriyle ilgili paylaşımlarıyla Aydın BŞB’nin boyasını döküp foyasını ortaya çıkaran Durmuş Tuna, ardından Didim’e yerleşme niyetinde olduğu mesajını verdi.

Paylaşımlarında Didim'i çok sevdiğini ve huzur bulduğunu dile getiren Durmuş Tuna'nın sürekli şekilde Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay'ı da övmesinin, Özlem Çerçioğlu ve yapılanmasını adeta çılgına çevirdiği ortaya çıktı.

Bilindiği gibi Özlem Çerçioğlu ile Hatice Gençay arasındaki mücadele, soğuk savaştan adeta sıcak savaşa dönüşmüştü. CHP'li belediyelerin Karacasu toplantısına Hatice Gençay'ın gelmemesini istediği yolunda haberler çıkan Çerçioğlu, Didim ziyareti sırasında yine Hatice Gençay'ı davet etmemişti.

Durmuş Tuna'nın sürekli ASKİ'nin beceriksizliğini dile getiren paylaşımları ardıdan Özlem Çerçioğlu’nun baş aiysai hasımlarından Hatice Gençay'ı sürekli övmesi ve Didim'e yerleşeceğini açıklamasının Özlem Çerçioğlu'nun çileden çıkmasına yol açtığına vurgu yapılıyor.

Özlem Çerçioğlu'nun tüm BŞB personelini Durmuş Tuna haber ve paylaşımları üzerine adeta trol saldırısı şeklinde yöneltmesi de, Çerçioğlu’nun derdine derman olamadı.

Durmuş Tuna kendisine trol saldırısı düzenleyenlerin Özlem Çerçioğlu ve Aydın BŞB tarafından zorlanan personel olduklarını, bu saldırıları baskıyla yapmak zorunda kaldıklarını, delilleriyle açıklamıştı. Çaresizlik ve tüm kirli sırların 10 yıl her sırrı paylaştıkları Durmuş Tuna tarafından çarşaf çarşaf ortaya serilmesinin yarattığı travma, Çerçioğlu ve Aydın BŞB'nin sosyal medya trollüğünü üstlenen ve BŞB’den fonlanan Ali Fırat üzerinden yapılan paylaşımda ortaya çıktı.

Aydın BŞB’nin elinde kalan tek medya trolü Ali Fırat’ın Durmuş Tuna'ya, “Şizofren, paranoyak, obsesif, kompülsif. Sen zaten kuDURMUŞsun” sözleriyle verdiği karşılık, “Bu paylaşımı Özlem Hanım yaptırmış. Belli ki sinirleri harap olmuş. Çünkü Durmuş Tuna Aydın'da BŞB'nin bir kamu kurumu değil, adeta dingonun ahırı gibi yönetilen bir bakkal dükkanına dönüştüğünü ifşa etti” sözleriyle yorumlandı.

Aydın Şafak Gazetesi olarak tarafsız habercilik ilkemiz gereği Özlem Çerçioğlu talimatıyla medya tetikçileri üzerinden Durmuş Tuna hakkında yaptırıldığı öne sürülen, öfke dolu fakat BŞB ve Çerçioğlu'nun çaresizliğini de ortaya koyan o paylaşımı, kamu oyunun takdirine sunuyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!