Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Özlem Çerçioğlu’na Ergün Poyraz çağrısı…

Tele 1 TV’de Emre Kongar ve Merdan Yanardağ tarafından yayımlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen yorum programlarından baş başa 18 Dakika’da Ergün Poyraz'ın skandalları bir kez daha gündeme getirildi.

Kendisi de bir Ergenekon mağduru olan Merdan Yanardağ, Ergün Poyraz'ın Ergenekon mağduriyetini kullanarak herkese şantaj yapmak yoluyla para sızdırmaya, insanları iftira, hakaret ve tehditleriyle itibarsızlaştırmaya çalıştığını ve mağduriyet sömürücü biri olduğunu belirterek bu şahsa itibar edilmemesini istedi.

Poyraz’ı, Ergenekon davalarından tanıdığını kaydeden Merdan Yanardağ, “Öyle hiç bir gücü yoktur. Yazarlığı şantaj, iftira aracı olarak kullanan bir zavallıdır. Ücretsiz tahsis edilen kitap fuarlarındaki reyonları bile satmaktadır. En son Didim’de gözleri görmeyen bir fuar düzenleyicisi yazarı tehdit etmiş, hatta her türlü küfürlerde bulunmuştur” dedi.

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NA ÇAĞRI: “BUNDAN NEDEN KORKUYORSUN, İLİŞKİNİ KES”

Merdan Yanardağ her dönem Ergün Poyraz'a maddi manevi destek olan Özlem Çerçioğlu’na da çağrıda bulundu. Poyraz'ın hiç bir gücü ve etkinliği bulunmadığını tekrardan vurgulayan Merdan Yanardağ özetle şunları söyledi;

“Şahıs ne kadar CHP’li belediye varsa şantajla para teminine çalışıyor. CHP’lilere iftira atıyor. Akit Gazetesi ile çalışıyor. Önüne geleni bizler dahil Ermeni, PKK’lı olmakla itham ediyor. Bu şahsı neden koruyor ve destek oluyorsunuz. Tüm ailesini de belediyede istihdam etmişsiniz. Gereğini yapınız…”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!