Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Ozan Çavuşoğlu ve örgütlü yapısı hakimleri bile izlemiş…

Ozan Çavuşoğlu ve örgütlü yapısı hakimleri bile izlemiş…

  • Aydın BŞB BaşkanıÖzlem Çerçioğlu’nun sağ kolu Ozan Çavuşoğlu ve örgütlü yapısı tarafındanizlenenler arasında yer alan bir isim bu kadarına pes dedirtti. Gazeteci DurmuşTuna'nın ifşaatları sadece Aydın değil Ankara’da Devlet ve siyaset kulislerindede büyük çapta sarsıntıya neden oldu.

Durmuş Tuna'nınizlenenler listesi paylaşımlarında yer alan isimlerden biri, Aydın 1. Ağır CezaMahkemesi Eski Başkanı Mehmet Burçin Çetinkaya çıktı.

Bilindiği gibi MehmetBurçin Çetinkaya şu an Aydın BŞB’den çok sayıda kişinin yargılandığı yolsuzluk, usulsüzlük, ihaleye fesat karıştırma gibi dava dosyalarına bakan  hakimdi.

Mesleğe ve adalete olan bağlılığı aynı zamanda tam birdevlet adamı kişiliğiyle sayılan ve sevilen bir isim olan Mehmet Burçin Çetinkaya daha sonra Bodrum'a tayin edilmişti.

Aydın BŞB Başkanı ÖzlemÇerçioğlu'nun şu anki sağ kolu, ASKİ’de fiili genel müdür olaraktanımlanan, CHP Aydın Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı, bununyanında yine Aydın BŞB güdümlü Sendikanın Başkan Yardımcısı olan Ozan Çavuşoğlu, uzun süredir başkaiddialarla da gündeme gelmişti.

CHP Efeler Gençlik Kolları Başkanı Artuğ Akosman'ın iki kez darp ve özgürlüğünün kısıtlanması eylemlerişikayete konu olmuştu.

Ozan Çavuşoğlu'nunbizzat denetiminde yapıldığı belirlenen darp ve alıkonulma olayı uzun süreAydın gündeminde yer bulmuştu.

Serhan Seyhan'ınkar maskeli üç kişi tarafından darbında yine Ozan Çavuşoğlu'nun adı, şikayet dosyasına girmişti.

Seçimlerden hemen önce Efeler-Ovaeymir Mahallesi’ndemuhtarlık seçimlerine müdahale ettiği için yine halkla yaşanan arbede de Ozan Çavuşoğlu baş roldeydi.

Sıradan bir taş döşeme işçisi olarak Aydın Belediyesi'ndeişe başlayan daha sonra Özlem Çerçioğlu'nunSekreteri ve Özel Kalem Müdürü ile evlenmesinin ardından jet hızıyla yükselen Ozan Çavuşoğlu hakkındaki yeni dosyalarımız yakında Aydın Şafak’ta…

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!