Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

NAZİLLİ FETTAH CAN İLE COŞTU

NAZİLLİ FETTAH CAN İLE COŞTU
2. Uluslararası İncir Festivali ve 5 Eylül Kurtuluş etkinlikleri kapsamında düzenlenen halk konserinde Nazilliler sevilen sanatçı Fettah Can ile coştu.

Nazilli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıl kutlama etkinlikleri ile Nazilli 2. Uluslarası İncir Festivali kapsamında düzenlenen halk konserinde ünlü sanatçı Fettah Can Nazillileri coşturdu. Nazilli İstasyon Meydanında kurulan sahnede yaklaşık 2 saat  kalan Fettah Can kendi yazıp bestelediği günümüzün popüler şarkıları olan parçalar  ile albümünde yer alan şarkılarını seslendirdi. Konser alanı, erken saatlerde Fettah Can’ın hayranları ile dolup taşarken, büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Fettah Can’ın şarkılarına hayranları konser boyunca eşlik etti.

5 Eylül Kurtuluş etkinlikleri ile Nazilli 2. Uluslar arası İncir Festivali kapsamında yapılan halk konserinde sevilen sanatçı Fettah Can’ın, söylediği şarkılar ile izleyiciler unutulmaz bir gece yaşarken, konser sonunda Nazilli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fatih Demir ile Zabıta Müdürü Erkan Özdemir, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık adına Fettah Can’a teşekkür ederek günün anısına plaket ve çiçek takdim ettiler.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!