Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Milli Beka, Didim’de tecavüze “dur” dedi…

Milli Beka, Didim’de tecavüze “dur” dedi…
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yakınlığı ile bilinen ve desteklenen Milli Beka Hareketi bu gün Didim’e gelerek Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın tecavüz olayına “tecavüzcü başkan istemiyoruz” sloganı ile dikkat çekti. Didim’deki yerel gazeteciler her zamanki bilindik haberleriyle Türkiye gündeminde dikkat çeken bu eylemi “provakosyon” olarak değerlendirirken, Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin “Didim Belediyesine iş başvurusu yapmaya giden kadın kardeşimize taciz ve tecavüz girişiminde bulunan sözde belediye başkanı basın organlarına baskı kurup bize iftira attırıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Aydın’da Gelecek Partisi İl Başkanı Ali İhsan Dilmen haricinde hiçbir siyasi partinin, Didim Kadın Platformu bileşenlerinin, parti kadın kollarının, kadın hakları savunucusu derneklerin ve STK'ların tepki koyamadığı Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın tecavüz olayına Milli Beka hareketi sahip çıkarak tepki koydu.

CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın kadına tecavüz olayına dikkat çekmek için dün Didim’e gelen ve bir otelde konaklayan Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin ve arkadaşları üzerinde baskı oluşturmaya başladı.

“Didim’e girdiğimiz andan itibaren bize baskı kurmaya çalışan, kaldığımız otellerin sahiplerini arayarak ‘onlara konaklama yaptırmayacaksınız yoksa ruhsatlarınızı iptal ettiririm’ tehditlerine kadar her pisliği denemiştir” diyen Şahin, Atabay’ın oluşturmaya çalıştığı baskıya “Belediyeye iş başvurusu için gelen kadın kardeşimizi taciz eden Ahmet Deniz Atabay bu Millet bunu senin yanına koymayacaktır. Didim’de konakladığımız otellerin sahiplerini arayarak ‘Milli Beka üyelerini otelden çıkarın yoksa ruhsatlarınızı iptal ederim’ tehditlerin bize vız gelir. Başta Ahmet Deniz Atabay olmak üzere kadın kardeşimize taciz ve tecavüze kalkışan arkadaşlarınız egemenliğin millette değil de kendilerinde olduğunu zannediyorlar. Biz Didim’e gittik ve Didim’deki zulmü yerinde gördük Didim halkı bezmiş bu adamdan. Kime sorsak Didim’i İsrail’e benzetti diyor, baskı tehdit karalama ve korku vererek herkese bizans zulmü yapmaktadır. İş başvurusu yapmak için belediyeye giden kadın kardeşimize; hem taciz hem de tecavüz etmeye kalkışan hem de demokrasi katliamı yapan bir belediye başkanı nasıl halka hizmet edecektir bunu anlamak imkansızdır. En gür sesimizle haykırıyoruz tacizci ve tecavüzcü kim varsa onları halkın içinde istemiyoruz, onların yeri ya kafestir ya da kodes” şeklindeki ifadelerle tepkisini gösterdi.

Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin, Ahmet Deniz Atabay’ın kendisinden iş istemeye gelen kadına tecavüz konusunda basın açıklaması yapmak üzere bu gün Belediye önüne gitti. Sabah saatlerinde tomalar ve emniyet görevlileri ile geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Didim Belediyesi önünde Atabay’ın tecavüzüne dikkat çekmek için basın açıklaması yapmak isteyen Şahin ve arkadaşlarına izin verilmedi. Basın açıklaması yapmanın demokratik bir hak olduğunu söyleyen Şahin, “Ancak taciz ve tecavüz girişimleri ile kamuoyu gündeminin en başına oturan CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay demokratik bir hak olan basın açıklamamızı Belediye Binası önünde yaptırmamak için her yolu denedi” dedi.

Belediye önünde basın açıklaması yapılmasına izin verilmeyen Milli Beka Hareketi Genel Başkanı Murat Şahin Miletos Otel önünde basın açıklaması yaptı.

“Tacizci ve tecavüzcü yöneticiler bilsinler ki Türk Kadınları bizim şerefimizdir” diyen Şahin basın açıklamasında “Kendisinden iş istemeye gelen bir kadına tecavüz eden CHP’li Başkan Ahmet Deniz Atabay bu yaptığının hesabını er geç verecektir. Biz Türkiye Sevdalısı Milli Beka’yız. Sesimizi gök kubbeye her yerden yükseltiriz. En yakın zamanda tekrar geleceğiz bunu unutmasın tacizci tecavüzcü başkan. Kurduğun baskılar bizi yıldırmaz. Ahlaksızların yeri cehennemin en dibidir” dedi.

Basın açıklaması “Tecavüzcü Başkan istemiyoruz” sloganı ile bitirildi.

Milli Beka Genel Başkanı Murat Şahin’in basın açıklamasıni dinlemek için aşağıdaki lingi tıklayınız..

https://www.facebook.com/muratsahin2023/videos/503136267739731/

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!