Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Milletvekili Yıldız’dan Ergün Poyraz açıklaması

Milletvekili Yıldız’dan Ergün Poyraz açıklaması
CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Ergün Poyraz hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Poyraz'ın kendisi hakkında yıllardır iftira-hakaret niteliğinde yayınlarda bulunduğunu kaydeden Hüseyin Yıldız, Poyraz'ın Akit Gazetesi'ne yaptığı açıklamalara atıfta bulunarak, “Son günlerde hangi odaklara hizmet ettiği açıkça ortaya çıkan kişi” vurgusunu yaptı.

Ergün Poyraz'ın biyografik geçmişine bakıldığında gazeteci-yazar olmadığının ortaya çıktığını beirten Hüseyin Yıldız, “Ergün poyraz'ın ihtisas alanı yalan ve iftira içerikli yayınlardır. Kendisi gazetecilik mesleği adına utançtır” ifadelerini kullandı.

Poyraz hakkında suç duyurusu yaptığını belirten belirten Yıldız, açıklamasında şunları söyledi:

“Son günlerde hangi odaklara hizmet ettiği net olarak anlaşılan Ergun Poyraz ismindeki kişi, kendisini gazeteci - yazar olarak tanıtarak gerek şahsıma gerek milletvekili olduğum Cumhuriyet Halk Partisine, milletvekillerimize belediye başkanlarımıza ve il-ilçe yöneticilerimize yönelik hakaret iftira yalan içerikli paylaşımlarından vazgeçmemektedir.

Bu şahsın gazeteci ya da yazar olmadığı aşikardır. Kendisinin biyografik geçmişine bakıldığında yalan-iftira içerikli haberler yapma konusunda ihsas yapmış biri olduğu ortadır. Bu şahsın bir basın mensubu olarak tanınması basın camiası için utanç vericidir. Basın Etik Kurulu tarafından bu şahsın kınanarak camiadan uzaklaştırılması öncelikli taleplerimizden biri olacaktır.

Şahsımla alakalı kamuoyunda başlattığı iftira  ve yalan içerikli haberleri hakkında hukuk önünde hesap vermesi için avukatlarım aracılığı ile suç duyurusunda bulundum. Yaptığı paylaşımların gerçekle zerre kadar alakası olmadığı yargı önünde alacağı ceza ile netleşecektir.

Başta Kuşadası Belediye Başkanımız olmak üzere partimizin yerel yönetimindeki  başarılı isimler üzerinden oluşturmaya çalıştığı kara propagandanında asla kamuoyu nezdinde hedefine ulaşamayacağı bir gerçektir.

Bu şahısın benzer davranışlarının hesabını yargı önünde vermesi için asla hukuki mücadelemizden taviz vermeyeceğiz. Parti hukukumuzda gereğini yapacaktır.

Kamuoyuna saygılarımla…”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!