Aydın
25 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Mescidi Aksa tüm Müslümanların kutsal mabedidir.

Mescidi Aksa tüm Müslümanların kutsal mabedidir.

  • Büyük Türk DünyasıTuran Keneşi Derneği Kurucu Genel Başkanı Adnan Şimşek yaptığı açıklamadaİsrail’in Filistin halkına uyguladığı soy kırımı kınadı.

İsrail Devleti’nin “Terorist”olarak nilelendirilen Turan KENEŞİ Derneği’nin kamuoyu açıklaması şöyle:

“Mescidi Aksa tüm Müslümanların kutsal mabedidir.

Hitler Almanyasında Siyonizmin gelişmesi ve dünyaYahudilerini Siyonizmin şemsiyesi altında birleşmesini sağlamak amacı ilevarlığını soy kırım üzerine kurgulayan Siyonist İsrailin Mazlum Filistin halkınauyguladığı asıl soy kırım gerçeğinin karşısında

Türkiye masum ve haklı Filistin halkının yanındadır.

Devlet terörü işleyen İsrail 1967’den bu yana binlere masumukatlederken seyirci kalan dünya iki yüzlülüğünü bir kez daha göstermiştir. Medenidünya denen medeniyetsiz, insan hakları diye bağıranların, hayvan hakları diyeferyatları koparanların söz konusu başta Filistin olmak üzere İslam aleminegelince sessiz ve sağır kalırken, başta kendi ülkemizde bazı kesimlerin Avrupahayranlığına kendilerini kaptıranların hala bu konularda sessiz kalmalarını daesefle görmekteyiz.

Türkiye Cumhuriyeti olarak 400 yıl boyunca OsmanlıDevleti'nin hüküm sürdüğü Filistin’de zulmün ve soy kırımın durdurulması içinKıbrıs gibi garantörlük hakkımızın bulunması noktasında Yüce Türk devletimizingösterdiği uluslar arası faaliyetlerini Büyük Türk Dünyası Turan KeneşiDerneğimiz olarak desteklemedeyiz.

Bu mana ile Müslüman Türk Evladının KENDİSİNDEN BAŞKA DOSTUolmadığını, bir kez daha tüm dünyanın gözüne bakarak ilan eden baştamüttefikimiz (!) ABD, İNGİLTERE VE HIRISTIYAN DÜNYASININ dostluklarının sahteolduğunu anlamamız gerekmektedir. TERÖRİST İSRAİL DEVLETİNİ Büyük Türk DünyasıTuran KENEŞİ Derneği olarak tanımamaktayız. Mazlum Filistin ve Türk Coğrafyasında Hangi TürkKarındaşlarımızın yardım çağrısı üzerine gönüllü olarak yanlarında olacağımızıtüm kamu oyuna duyururuz.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!