Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Kuşadası’nda 7 sokak yenilendi…

Kuşadası’nda 7 sokak yenilendi…

  • Kuşadası Belediyesitarafından Cumhuriyet Mahallesi’ndeki 50 bin metrekarelik alanda başlatılan yolyapım çalışmalarında, 7 sokağın alt ve üst yapısı tamamen yenilendi.

Kuşadası Belediyesi’nin kentin farklı mahallelerinde ilgilikurumlarla iş birliği içerisinde sürdürdüğü alt ve üst yapıyı yenilemeçalışmaları, Türkmen, İkiçeşmelik ve Davutlar mahallelerinin ardındanCumhuriyet Mahallesi ile devam ediyor.

Yaklaşık 50 bin metrekarelik bir alanda 7/24 esasına göreçalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’ni yeni yollarınatek tek kavuşturuyor.

Ekipler tarafından 22 sokakta yürütülen çalışmalar, 7sokakta tamamlandı.

Barış, Onur, Erdem, Birlik, 103 ve 104’üncü sokaklara kilitparke taşı döşendi. Ant Sokak ve bağlantı yolları ise yaklaşık 4 bin metrekaresıcak asfaltla kaplandı. Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğüekipleri, geriye kalan 15 sokakta da yenileme çalışmalarını ara vermedensürdürüyor.

Toplum Sokak’ta bordür ve kaldırım imalatı, Ergene ve OsmanKocaman sokaklarda kazı ve dolgu işlemi, Reşat Özbek Sokak’ta ise eskiyen parketaşlarının söküm işlemi gerçekleştiriliyor.

Mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılananyenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra Cumhuriyet Mahallesi, sağlıklı altyapısı ve modern görünümü ile Türkiye’nin turizm başkenti olan Kuşadası’nayakışan bir görünüme kavuşacak.

SERDAR CENGİZ – AjansKuşadası

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!