Aydın
26 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Kuşadası Belediyesi'nden beslenme desteği

Kuşadası Belediyesi'nden beslenme desteği

  • Eğitim-öğretimyılının sonuna kadar sürecek olan beslenme desteği hizmetinden yararlanmakisteyen veliler, başvurularını beslenmecantasi.kusadasi.bel.tr adresiveya 444 71 14 numaralı Güvercin Masa hattı aracılığıyla yapabilirler.

Kuşadası Belediyesi kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerinokula giden 6-14 yaş arasındaki çocukları için verdiği beslenme desteğini2023-2024 eğitim-öğretim yılında da sürdürüyor. Bu kapsamda Sosyal Yardım İşleriMüdürlüğü ekipleri tarafından velilere, içerisinde öğrencilerin beslenmeçantalarında bulunması gereken gıda ürünlerinin yer aldığı paketlerindağıtımına başlandı.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in başlattığı sosyalbelediyecilik anlayışı sürüyor. Başkan Günel’in bu alanında yürüttüğüçalışmalarla takdir toplarken, Kuşadası Belediyesi Türkiye’de yaşanan ekonomikkriz nedeniyle alım gücü giderek düşen dar gelirli kesimlerin çocukları içingeçen Mart ayında başlattığı beslenme desteğine 2023-2024 eğitim-öğretimyılında da devam ediyor.

Bu kapsamda Kuşadası Belediyesi tarafından Güvercin Masayayapılan başvurular sonrası belirlenen her çocuk için ayrı ayrı hazırlananpaketlerin dağıtımı sürüyor.

Beslenme desteğinde, öğrencilerin okuldaki beslenme saatindeçantalarında mutlaka yer alması gereken çiğ kuruyemiş, mevsim meyveleri, meyvesuyu, su, süt ve sandviç ekmeği yer alıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!