Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

KURTULUŞ COŞKUSU İÇİN KOŞTULAR

KURTULUŞ COŞKUSU İÇİN KOŞTULAR
Aydın’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92’nci yıldönümü kutlamaları kapsamında Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘7 Eylül Kurtuluş Koşusu’ renkli görüntülere sahne oldu.

Büyük erkekler, büyük bayanlar, küçük erkekler ve küçük kızlar olmak üzere 4 kategoride yarışan sporcular dereceye girmek ve bitiş çizgisine ilk adımı atmak için büyük efor sarf ettiler.

Sevinçlerini aileleriyle paylaştılar

Aydın Atatürk Kapalı Spor Salonu önünden başlayan büyük kategorisindeki koşuya 97 sporcu katıldı. Start verilmesiyle başlayan koşu; Batı Gazi Bulvarı, Ramazan Paşa Kavşağı, Adnan Menderes Bulvarı, Garaj Caddesi Kavşağı’ndan dönülerek Atatürk Kent Meydanı’nda son buldu.

Bitiş noktasına ilk üçte gelen sporcular büyük sevinç yaşadılar. Minikler kategorisinde ise koşuya katılan 70 sporcu Ramazan Paşa Kavşağı, Adnan Menderes Bulvarı geniş caddeden dönerek,Atatürk Kent Meydanı’nda son noktaya geldi. Arkadaşlarından önce bitiş noktasındaki ulaşan minik sporcular sevinçlerini aileleriyle paylaştılar.

Koşuda büyük erkekler kategorisinde birinci Masum Korkmaz, ikinci Hüseyin Can, üçüncü ise Yılmaz Kırıt olurken; büyük bayanlarda birinci Fatma Hacıköylü, ikinci Derya Kaya ve üçüncü Fadime Sarı oldu. Küçük erkeklerde de birinci Murat Yılmaz, ikinci Yunus Emre Eren üçüncü Emirhan Çakmak olurken; küçük kızlarda da birinci Burçin Kanık, ikinci Selcan Korkmaz ve üçüncü Ayşegül Tatlı dereceye girmeyi başararak madalya ve bisiklet sahibi oldu.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!