Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Jet hızıyla yalanlanan avukat başkan

Jet hızıyla yalanlanan avukat başkan
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin düzenlediği basın toplantısında “Hakkını arayan ve haklı olan mağdurlar özür diledi” dedi, anında yalanlandı.
  • Halk arasında adı, “Efeler noteri”ne çıkan ve göreve geldiğinden bu yana etkisiz ve yetkisiz olduğu yüzlerce kez yazılan çizilen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, belediyeyi zoraki rüşvet nedeniyle iki kez bastırması ardından, bu kez jet hızıyla yalanlanan belediye başkanı olarak ayrıca tarihe geçti.

 

Kendisine verilen onca halk desteğine rağmen kendi iradesiyle belediyeyi yönetmek yerine Çerçioğlu yapılanmasına teslim eden Anıl Yetişkin, pot üzerine pot kırmaya devam ediyor.

Düzenlediği basın toplantısında belediyenin zoraki rüşvet talepleri nedeniyle mağdurlar tarafından işgaline değinmeyen Yetişkin, daha önce imla hatasına bağladığı skandalları şimdi yanlış anlaşılmaya ve imar yönetmeliğine bağladı.

Mağdurlar, “Belediyenin her odasında ayrı soyuluyoruz” diye feryat ederken Anıl Yetişkin gerçekleri konuşmak yerine gerçekleri yazan medya kurumlarını, kendilerine sistemli saldırı yapmakla suçladı. Mesleği avukatlık olan ve iki kez de Aydın Baro Başkanlığı yapan Anıl Yetişkin, açıklamasında mağdurların kendisinden özür dilediğini belirten, gerçek dışı beyanda bulundu. Bu yolla da kamuoyunu aldatma ve gerçek dışı bilgi yayma eylemini gerçekleştirmiş oldu.

Mağdurlar ise yaptıkları yorumlarda olayın gerçek boyutunun zorunlu rüşvet dayatmalarından kaynaklandığının ısrarla altını çizerek, haklı oldukları yerde özür dilemediklerini ve dilemeyeceklerini açıkça beyan ettiler, haklarını sonuna kadar savunmaya devam edeceklerinin de altını çizdiler. Mağdurlar aynı zamanda sorumluların cezalandırılması taleplerini yinelediler.

Anıl Yetişkin'in önüne BŞB tarafından hazırlanıp konduğu her haliyle belli olan açıklamayı okurken başta Aydın Şafak Gazetesi olmak üzere gerçekleri yazan medyayı hedef almasını hem halkın hem de kendi vicdanına bırakıyoruz.

Ayrıca Özlem Çerçioğlu-Hakan Ülken ve Anıl Yetişkin cephesinde gerçekleri örtmek, gündemi değiştirmek, yaşanan skandalları minimize etmek amaçlı sürekli imar yönetmeliğinden bahsedilmesini, “Millet zoraki haraçtan belimiz kırıldı diyor sen hala nereniz diye soruyorsun” benzetmesiyle kendilerine gelmesini tavsiye ediyoruz.

Bunun yanında basın toplantısından önce mağdurları çağırmaları, daha sonra basın toplantısı ardından öğleden sonraya bırakmalarını, yine art niyetli buluyoruz.

Aydın Şafak Gazetesi olarak her biri şehir değil kendi iş takibi peşinde oldukları halkın genel kanaati haline gelen meclis üyeleri ile milleti pırasa gibi haraç çarkında doğramaya kalkışmaları feryatlara yansıyan bürokratlar yerine, yanına mağdurları alıp o toplantıyı yapsaydın, halk gerçekleri daha iyi görür, anlar ve size hak ettiğiniz dersi verirdi öğüdünü kulağına küpe yapmasının faydalı olacağına inanıyoruz.

İşte ilgili haber ve mağdurların Anıl Yetişkin'e verdikleri cevaplar

https://www.aydinpost.com/emlek-ailesi-anil-yetiskini-yalanladi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!