Aydın
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

İYİ Parti’deki oyunu Aydın Şafak bozdu

İYİ Parti’deki oyunu Aydın Şafak bozdu

  • AK Partili iken İYİPartili olan ve İYİ Parti’den Nazilli Belediye Meclis Üyesi seçilen Kadir Mutlu,Ekim ayı Belediye Bütçesi görüşmeleri ardından yaptığı “Belediye Başkanlığınaadayım” açıklaması aynı zamanda İYİ Parti’deki sinsi planın da ifşası oldu.

Aydın Şafak Gazetesi 7 Ekim 2023 tarihli haberinde İYİ Partiiçerisindeki beş kişilik bir hizibin siyasi sinsi tezgah pesinde olduğunuyazmıştı.

Haberde Milletvekili Ömer Karakaş, Efelerden İl BaşkanıRecep Taner ile Turgay Akgüller, Nazilli’den Soner Yelkovan ile Kadir Mutlu’nunGenel Merkez nezninde Aydın’da seçime CHP ile ayrı giderlerse belediyealamayacaklarını bunun için ittifak olması gerekliliği propagandası yaptıklarıbelirtiliyordu.

Bu hizibin Efeler’de Recep Taner, Nazilli’de Kadir Mutlu veİncirliova ilçeleri karşılığı CHP’nin adaylarının desteklenmesini istediğiaçığa çıkarılmıştı.

Kadir Mutlu’nun yaptığı adaylık açıklaması Aydın SafakGazetesi’ni tamamıyla doğrulayan bir açıklama olduğu gibi, siyasetteki İYİPartililerin deyimiyle “kirli beşlinin” sinsi planlarının açıktan ifşası olaraktarihe geçti.

İşte, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile beraberyürütüldüğü öne sürülen ve Aydın Şafak Gazetesi tarafından deşifre edilen planailişkin Kadir Mutlu’nun Yeni Kıroba Gazetesi’nde yer alan açıklaması… 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!