Aydın
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner’den açıklama

İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner’den açıklama

  • İYİ Parti Aydın İlBaşkanı Recep Taner gazetemize yaptığı açıklamada, kamuoyunda dillendirilen yerelseçimlerde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ittifak içindeçalışacakları iddialarının gerçeği yansıtmadığını ifade ederken “Biz İYİ Partiolarak Aydın Büyükşehir Belediyesi için de, ilçe belediye başkanlıkları için dekendi adaylarımızı çıkarıp seçime gireceğiz” dedi.

İttifaklara karşı olduğunu baştan beri söylediğini ve İYİParti’nin kendi adayları ile seçime göreceğine vurgu yapan Recep Taner, “Partililerimiz ve Aydınlı hemşerilerimizşundan emin olsun; kesinlikle birilerine seçim kazandırmak için ittifak içindeolmayacağız. Partimizin seçim kazanması için aday çıkaracağız ve bu yöndeçalışmalar sürdüreceğiz” dedi.

Recep Taner, MilletvekiliÖmer Karakaş, Büyükşehir BelediyeMeclis Üyesi Soner Yelkonvan, EfelerMeclis Üyesi Turgay Akgüller,Nazilli Belediye Meclis Üyesi KadirMutlu ile birlikte seçimlerde CHP ile ittifak için Genel Merkez nezdindeçalışmalar yürüttüklerinin asılsız bir haber olduğunu kaydederken, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğluile ittifak içinde olduğumuz kesinlikle yanlıştır. Biz İYİ parti olarak AydınBüyükşehir Belediyesi için de ilçe belediye başkanlıkları için de kendiadaylarımızı çıkarıp seçime gireceğiz. Bu konuda görüşmeler halindeyiz”şeklinde açıklama yaptı.

2024 yılında yapılacak yerel seçimde İYİ Parti’nin Aydın’daittifak yapmayacağını baştan beri sıklıkla vurguladığına dikkat çeken BaşkanTaner, “İYİ Parti olarak bir tekhedefimiz var. O da Aydın'da kazanacak bir adayla seçimlere girmek. Recep Tanerolarak benim, Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu ile görüştüğüm ve ittifakhalinde olacağım iddiaları tamamen asılsızdır” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!