Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

İtibarın mı var ki yıpransın

İtibarın mı var ki yıpransın

  • Şu ara bize karşıarızaya bağlayanlardan biri, sağolsun Söke'den Yılmaz Ölmez... Yazdıklarınıokumaya kalksanız, soyadının tersine gülerken ölürsünüz. Aman Yarabbi neağlanmalar... Bize de ufak tefek sataşmalar. Belli ki majör depresyonda.

METİN CAN YAZDI

Duruyor duruyor üç günde bir yazıyor, o da hangi dildenokursanız okuyun tek kelimesi anlaşılmıyor. Yine demiş yok İsmail Özer'den para istemiştim de vermedi falan filan. Bize de oyazdırıyormuş. Kişi kendinden biliyor işi.

Yetmemiş verdiğimiz cevaplar için, “Bana itibar suikastı yapıyorlar” bile demiş. Pek bi güldüm. İtibarsuikastı o vasfa sahip kişilere yapılır, sende var mı ki birader?

Duruyor duruyor, “İsmailÖzer'den 15 bin istedim” diyor. Bana göre en az iki katıdır istediği. Demekki adam TARİŞ'i sana peş keş çekmediği için düşmansın.

Valla bunun gibisini de ilk kez gördüm. Açık açık kimden neistemiş, ne almış, ne alamamış, tek tek saymış. Demek aldığını övüyoralamadığına sövüyor. Kendi itirafları... Ben sadece onun yazdığını okumaya çalışırkenTürkçeyi unutan, sıradan bir vatandaşım.

Yakınlarına tavsiyem;

Yılmaz'ı bir an öncetedaviye götürmeniz elzemdir.

Bayağı bir derin çöküntü, ne yaptığını bilmez halde.

Hani kimden ne istediğini itiraf ettiği gibi, TARİŞ'in neyivar neyi yok satan Faruk Aydın'ı daövmüş. İyi de; Söke Tariş ne yaptıysa kendi üretti kendi yaptı. Pamuk üretipsattı. İsmail Özer Söke TARİŞ'İülkenin en büyük kooperatiflerinden biri haline getirdi. Üreticinin alın teriniyemediler, yedirmediler.

Senin pek övdüğün ve desteklediğin Faruk Aydın, ne var ne yok sattı, üzerine TARİŞ'i kurtardık diyehava bastı. Sen de onu destekledin. Aydın'ın tarihine, kültürüne, mezarlarınave ekonomik yaşamına ihanet ettin. Bize bile aracılık yaptın, size desteksağlar deyip o şahısla oturtmaya kalkıştın.

Kendinle karıştırdın galiba bizi Yılmazım.

O kadar övdüğüne göre Allasen söyle Faruk Aydın'dan ne kadar destek aldın. Kimden ne aldığını yazmışsınama orasını pas geçmişsin.

Şimdi sözlüğü aç ve utanma duygusu nedir onu iyi bir öğren.Sonra seninle otorup konuşalım emi kardeşim. Yakınlarına da uyarım, buna sahipçıkın. Bu kafayla giderse yakında dağ bayır kendi kendine konuşa konuşayollarda bulacağız.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!