Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

İbrahim Gürdal’dan zehir zemberek paylaşım

İbrahim Gürdal’dan zehir zemberek paylaşım

  • La Perla projesindekişantajcı gazetecilik ve perde gerisindeki üçün biri CHP’li Başkan Yardımcısınıdeşifre etti.
  • Önceki EfelerBelediye Başkanı Mehmet Fatih Atay tarafından gelir paylaşımı usulü ile ihaleedilen ve yapımı neredeyse tamamlanan La Perla Projesi'ne yönelik saldırılarabir tepki de Aydın BŞB’nin önceki dönem sevilen ve toplumda sözü geçenbürokratlarından İbrahim Gürdal'dan geldi.

La Perla projesindeki Efeler Belediyesi hakkının 53 bağımsızparçadan oluşan ve yaklaşık 700 milyon lira civarında olan değerinin şantajcıgazetecilik ve perde gerisindeki üçün biri olarak tanımladığı belediye başkanyardımcısı tarafından kasıtlı şekilde sabote edilmeye çalışıldığını ima eden İbrahim Gürdal, ortaya çıkan değerkaybının Efeler halkına büyük zararlar yarattığına vurgu yaptı.

Yaşananların kasıtlı şekilde ve imalatın değerini düşürmeyeyönelik aynı zamanda şantajcı gazetecilik yoluyla menfaat devşirme operasyonuolduğunu örtülü şekilde işaret eden Gürdal zehir zemberek açıklamasında EfelerBelediyesi'nde üçün biri CHP’li belediye başkan yardımcısının hükümranlığının,kente büyük zarar verdiğini gözler önüne serdi.

Bilindiği gibi Efeler Belediye Başkan Yardımcılıklarına Özlem Çerçioğlu destekli olarak CHP’denBarış Altıntaş, Germencik ve DidimBelediyelerinden ise Muttalip Özsemerciile Ali Metin Başer atanmışlardı. Buiki isim Aydın BŞB Genel Sekreteri ErtuğrulYamen'e yakınlıklarıyla ve MHP kökenli olmalarıyla biliniyordu.

Bu atamalar CHP parti örgütleri ve tabanında büyük tepkiçekmişti.

İbrahim Gürdalise, “Üçün ikisi MHP’li biri CHP’li”paylaşımıyla CHP taban ve örgütlerinin haklı isyanını dile getirmişti.

İbrahim Gürdal'ınpaylaşımında kast ettiği Başkan Yardımcısının Özlem Çerçioğlu'na en yakın isimlerden aynı zamanda BŞB BaşkanVekilliği de yapan Barış Altıntaş,yine onunla irtibatta olan ve Gürdal tarafından, “Şantajcı gazetecilik örneği” şeklinde tanımlanan kişiler ise AKParti kökenli olup AK Parti'den Efeler Belediye Başkan Adaylığı için resmibaşvuru yapmış isimlerdi.

Efeler halkına bu rezilliği yaşatan ve halk tabiriyle kafakoparma amaçlı yani kendi çıkarları ve de hesaplaşmaları adına belediyeninyüzlerce milyon lira değer kaybına uğramasına yol açan kirli organizasyonüyelerini kamu vicdanıyla baş başa bırakıyor, İbrahim Gürdal'ın tüm Aydın'dadeprem etkisi yaratan “Davul-Tokmakmeselesi bu mesele” başlıklı paylaşımındaki tespitlerini halkımızlapaylaşıyoruz..

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!