Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

İbrahim Gürdal’dan efsanevi kapak…

İbrahim Gürdal’dan efsanevi kapak…

  • Aydın BŞB’nin uzunyıllar üst düzey bürokratlığını yapan İbrahim Gürdal, La Perla Projesi’ndekigerçekleri bir kez daha gündeme taşırken, “La Perla normalleşirse, Efelernormalleşir” dedi.

Bilindiği gibi önceki dönem Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay döneminde gelir usulüpaylaşımı yoluyla yaptırılan La Perla Projesi,Efeler Belediyesi'ne büyük katkı sağlayacaktı.

Efeler Belediyesi tarafından şerefiyesi en yüksek olanyerler alınmış ve 700-800 milyon lira civarı kamuya kazanç temin edilmişti.

Fakat seçimlerde belediye el değiştirince siyasetkulislerinde bilinen isimlerden oluşan bir yapı, bazı medya kurumları üzerindenLa Perla’ya adeta saldırı başlatmıştı.

Yasal olarak hiç bir sıkıntı olmadığı halde yürütülen karapropoganda ile La Perla Projesi’niyürüten firma ve Efeler Belediyesi büyük zarara uğratılmaya çalışılmıştı.

Kulislerde bu işin halk arasındaki kafa koparma deyimiyleeşdeğer bir menfaat teminine yönelik çaba olduğu ana gündem maddelerinden biri olarakkonuşulur hale gelmişti.

Uzun süre önce Aydın Belediyesi, ardından Aydın Büyük ŞehirBelediyesi'nde üst düzey görevlerde bulunan İbrahim Gürdal ise proje ile ilgili gerçekleri kamu oyuylapaylaşmıştı.

Gürdal Efeler Belediyesi projedeki gayrimenkullerini sattığıan Türkiye'deki borçsuz bir kaç belediyeden biri haline gelir demişti.

İbrahim Gürdal'ınbu konudaki son paylaşımı, bazı kişileri rahatsız etti.

Gürdal'ın paylaşımına yorum yapan Aydın Postçu Erman Çetin'in olayları neden üzerinealındığı her nedense anlaşılamadı.

İbrahim Gürdalise Çetin'e verdiği cevapta, “Şantajcıgazetecilik sona ererse Efeler normalleşir” yanıtını verdi.

İşte Gürdal'ın LaPerla ile ilgili o paylaşımı ve Erman Çetin'e verdiği şantajcı gazeteciliküzerine etik dersi…

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!