Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Hüseyin Kaya’dan Fatih Akkentli’ye ‘öpücük’ yumruğu

Hüseyin Kaya’dan Fatih Akkentli’ye ‘öpücük’ yumruğu

  • “Fatih Akkentli dahaönce aralarında yaşanan bir başka olaydan dolayı hasım durumuna düşen HüseyinKaya ile halı saha turnuvasında karşılaşınca kendisine uzaktan öpücük attığı,bunun üzerine de Hüseyin Kaya’nın Fatih Akkentli’yi tek yumrukla nakavt ettiği”ortaya çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Prensi Fatih Akkentli’yi 2022 yılı Temmuzayında Söke’de tertiplenen halı saha futbol turnuvasında iki seksen yereyatıran ve nakavt eden yumruğu neden yediğinin detayları gün yüzüne çıktı.

Aydın Şafak’ta yayınlanan ve haber sitemizin en çok reytingyapan haberleri arasında birinci sıraya yerleşen “Fatih Akkentli’yi nakavt eden yumruk” başlıklı haberimiz sonrası Fatih Akkentli kendisini yere uzatan oyumruğu neden yediği sorularını da beraberinde getirirken ilginç bir bilgi dahahaber merkezimize ulaştı.

Halı saha turnuvasında HüseyinKaya’nın nakavt eden yumruğu ile karşılaşan Fatih Akkenti’yi iki seksen yere uzatan yumruk videosu Söke ilçesibaşta olmak üzere Aydın kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Video görüntüsü sonrası “HüseyinKaya Fatih Akkentli’ye neden yumruk attı?” sorusuna cevap aranmayabaşlandı. Gazetemiz haber merkezine olayın görgü tanıkları tarafındanulaştırılan bilgi bu merakı da giderdi.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre; “Fatih Akkentli daha önce aralarındayaşanan bir başka olaydan dolayı hasım durumuna düşen Hüseyin Kaya ile halısaha turnuvasında karşılaşınca kendisine uzaktan öpücük attığı, bunun üzerinede Hüseyin Kaya’nın Fatih Akkentli’yi tek yumrukla nakavt ettiği” ortayaçıktı.  

NOT: HÜSEYİN KAYA’YA ‘ÖPÜCÜK’ ATTIĞI İDDİA EDİLEN FATİH AKKENTLİ’Yİ TEK YUMRUKTA NAKAVT EDEN VİDEONUN GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN GAZETEMİZİN FACEBOOK SAYFASINI ZİYARET EDİNİZ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!