Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Gençay ve damadı bu fotoğraftan mı cesaret aldılar?

Gençay ve damadı bu fotoğraftan mı cesaret aldılar?

  • “Hakim ve savcılar arkamızda” derken bu ziyareti mi propogandalarına alet ettiler?

Aydın Şafak Gazetesi olarak, “Günlerden yine Didim” başlıklı haberimizde yer alan iddiaların dayanak noktaları, ortaya çıkmaya başladı.

https://www.aydinsafak.com/gunlerden-yine-didim-h7238.htm

Haberimizde Didim Belediyesi’nden alacaklı iş insanı ve müteahhitlere, “Alacağınızın yüzde onunu bize verin ödemenizi öyle yapalım. Savcı yakınlarını işe aldık. Adliyelere gitmeyin, hakim ve savcılar bizden yana. Dava kazanamazsınız” şeklinde propoganda yaptıkları iddiaları gündeme taşımıştık.

Yine haberimizde Didim adliyesinde görev yapan tüm yargı mensuplarının bu tip söylemlere alet olmayacaklarına vurgu yaparak, kamuoyunda yükselerek ana gündem maddesi haline gelen bu söylemlere itibar etmemeleri uyarısında bulunmuştuk.

Hatice Gençay ve damadı Cem Armutlu'nun başta müteahhitler ve iş insanlarına yönelik söyledikleri öne sürülen adeta tehdit ve gözdağı şeklindeki bu iddiaların kaynağında, Gençay'a yapılan ziyaret olduğu belirtiliyor.

Bazı Savcıların nezaket amaçlı ziyaretlerinin Gençay ve damadı tarafından kamuoyunca iddia edildiği şekilde adli görevliler yanımızda söylemlerine yönelik bir propoganda aracı haline getirilmesine yol açacak fotoğrafın Hatice Gençay’ın sosyal medya sayfasından özellikle paylaşılmasının, art niyetli yorumlara yer verilmemesi gerektiğine inanıyoruz.

Didim'de Sayın Cumhuriyet Başsavcımız dahil hiç bir Savcı-Hakim ya da adli görevlinin bu tip söylendiği iddia edilen ifadelere alet olmayacağına ve hukuk düzeni içerisinde yasaları uygulayacaklarına inancımız tam olup, aksi yöndeki propogandalar kimden gelirse gelsin itibar edilmemesi gerektiğine vurgu yapıyoruz.

İşte Hatice Gençay ve damadı Cem Armutlu tarafından iş dünyası ve kamuoyunda baskı yaratma amaçlı kullanılan söylemlere dayanak olarak kullandıkları öne sürülen o fotoğraf paylaşımı…

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!