Aydın
19 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Gazeteci Servet Töz’e BŞB’den iftira kumpası

Gazeteci Servet Töz’e BŞB’den iftira kumpası
Aydın 24 Haber Sitesi Sahibi ve Yazarı Servet Töz’e Aydın Büyükşehir Belediyesi’nce kurulan kumpası yıllar sonra Özlem Çerçioğlu’nun en yakınındaki gazeteci Durmuş Tuna ifşa etti.

Önceki dönemlerde Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'na çok yakın olup, daha sonra gördüğü yanlışları kaleme aldığı için hakkında olmadık itham ve iftiralar ortaya atılan Gazeteci Servet Töz olayının, aslında BŞB’de planlanan bir kumpas olduğu ortaya çıktı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yakın bir gazetecinin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamaya müdahil olan Özlem Çerçioğlu'nun on yıllık sır ortağı Durmuş Tuna, perde gerisi gerçekleri gözler önüne serdi.

Daha önce kendisini kumpasçılık ile suçlayan Çerçioğlu cenahına yanıt veren Durmuş Tuna, “Kumpas kurduysam sen istediğin için kurdum” demişti.

Durmuş Tuna, o kumpaslardan birini daha ortaya koydu. Özlem Çerçioğlu cephesinden gelen Aydın24 haber sitesi sahibi Servet Töz hakkındaki aynı iftira dolu beyanlara açıklık getiren Durmuş Tuna, Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla Servet Töz ile görüştüğünü,eğer eleştirilerine son verip özür yazısı yazmaz ise Aydın BŞB’de çalışan çocuklarının işine son verileceği tehdidini ilettiğini yazdı.

Servet Töz'ün doğrularından vaz geçmemesi üzerine bu iftiranın ortaya atıldığını dile getiren Durmuş Tuna, kumpas sürecini bildiğinin de sinyallerini verdi.

Aydın Şafak Gazetesi olarak yaptığımız araştırmada, Servet Töz'e yönelik iftiranın Özlem Çerçioğlu'nun makam odasında, Ozan Çavuşoğlu ve Çerçioğlu tarafından gündeme getirildiği, sonra BŞB kontrolündeki medyaya servis edildiği öğrenildi.

İşte Durmuş Tuna'nın o paylaşımı;

Ali Fırat efendi; sen bu konunun detaylarını bilmezsin nitekim o vakit Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu karşıtı Hasan Kadife'nin kayığında kürek çekiyordun ve Servet Töz dahil hepiniz aynı saftaydınız.

Aydın 24 Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve yazarı Servet Töz'ün bir kişiyi Aydın Büyükşehir'de işe yerleştirme karşılığında bir maaş avanta istediği iddia edilen olayın değil ancak öncesindeki sürecin bizzat içindeydim.

Özlem Çerçioğlu'nun en yakınındaki hatta destek veren tek gazeteciydim.

Özlem Çerçioğlu düşmanı hepinizi topaç gibi çeviriyordum.

O süreçte Servet Töz durduk yere Özlem Çerçioğlu'na muhalefet yapmaya başlamıştı.

Servet Töz ile görüşmem istendi ve bir düzeltme yazısıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi'ndeki düzenini bozmaması gerektiğini ilettim.

Bir kahvehanede buluşmuştuk.

Eşi ve çocuklarının işine son verileceğini bildiği halde teklifi kabul etmedi.

Daha sonra o iddia ortaya atıldı.

Ben de bu konuyu defalarca yazdım ve Servet Töz'ü eleştirdim.

Servet Töz yıllardır o iddia üzerinden eleştiriliyor.

Hasan Kadife'nin "ablam" dediği Özlem Çerçioğlu'na, Servet Töz ve senin de dahil olduğun onlarca kişiden oluşan basın gücüyle zilli, terlikli vb. yakıştırmalarla ve de namusuna dil uzatılarak saldırıldığı süreçte gündeme gelen bir olaydı.

https://www.facebook.com/share/p/qQAAJNhTLJs7T5J7/

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!