Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

“Gazeteci Poyraz’ın arkasında kim var herkes öğrenecek”

“Gazeteci Poyraz’ın arkasında kim var herkes öğrenecek”

  • tvDEN ekranlarındayayınlanan Baş Başa programına telefon ile bağlanan Kuşadası Belediye BaşkanıÖmer Günel çarpıcı açıklamalar yaptı.
  • Emin Aydın’ın sunduğuBaş Başa programına konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 2024 YerelSeçimlerinde CHP’li Gazeteci Ergün Poyraz’ın, İYİ Parti Kuşadası BelediyeBaşkan Adayı olan Behçet Alp’in konuşmalarında videolarının ve darp edildiğihaberlerinin yer almasını, organize bir iş olduğunu ve arkasında bulunankişileri en kısa zamanda Aydın halkı ile paylaşacağını ifade etti.

“ERGÜN POYRAZIN ARKASINDAKİM VAR ZAMANLA ORTAYA ÇIKACAKTIR”

Emin Aydın’ınsunduğu Baş Başa programının konuğu duayen gazeteci Atilla Dağıstanlı’nın “Cumhuriyet Halk partili gazeteci ErgünPoyraz’ın 2024 yerel seçimlerinde sizin kaybetmenize yönelik çalışma yürüttüğüiddia ediliyor bu konu hakkında neler söylemek istersiniz” sorusu üzerineaçıklama yapan Başkan Ömer Günelşunları kaydetti:

“Seçim zamanında başka bir partinin Kuşadası Belediye Başkanadayının konuşmaları sırasında arkada Ergün Poyraz’ın yaralı halde kivideoların kullanıldığı doğru. Bu kişinin seçim sürecinde bizimle ilgili farklıgirişimlerde bulunduğunu da biliyoruz. Dört yıldır sürekli suretle bizeiftiralarda bulunan bir kişi. Yargı yoluyla bütün girişimlerimiz debulunuyoruz. Davalar açıp, şikayetler yapıyoruz. Sonuç aldıklarımız da vardevam edenler de. Bu arkadaşın bunu bilerek ve bir organizasyonun parçasıolarak bunu yaptığını düşünüyorum. Bu işte tek başına olduğunu düşünmüyorum.Zaman içerisinde bunun detaylarını, arkasında kim var, neden ve neler varzamanla ortaya çıkacaktır. Ben bu tip iftiraların, bu tip karalamakampanyalarının hiçbir zaman peşini bırakmadım, bırakmayacağım. Nitekim bu kişidaha önce benzer şeyleri başka kişilere de yapmış, özellikle Cumhuriyet HalkPartili başka kişilere yapmış. Bu süreçle ilgili hem adli makamlarıntakipçisiyiz, hem de maalesef şaşırarak öğreniyoruz ki halen parti üyesi.”

“GENEL BAŞKANIMIZINTALİMATI NET”

Başkan Günel, Gazeteci Emine Aydın’ın, “Size iftira attığını söylüyorsunuz, peki parti içindeki disiplinsüreci işlemiyor mu?” sorusunu cevaplarken, “Bugüne kadar disiplin süreciçalışılmamış ama bundan sonra çalışmasıyla ilgili gerekli girişimlerdebulunuyoruz ve takipçisi olacağız. Zaten genel başkanımızın talimatı net.Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanına bir başka partili bir iftiradabulunuyorsa burada disiplin süreci işler ama bugüne kadar işlemedi, bundansonra işlemesini sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Ben inanıyorum kiörgüt bu konuda sessiz kalmayacaktır, disiplin kurulu işleyecektir. Seçimdensonra genel başkanımızın bu konu hakkında net bir talimatı oldu. ‘Partialeyhine çalışanlarla ilgili gerekli disiplin sürecini hemen yapın’ diyor, bizde bu sürecin takipçisi olacağız” diye konuştu.

“KİME HİZMET EDİYORHERKES ÖĞRENECEK”

Emin Aydın’ın “SayınGünel bir organizasyonun parçası olduğunu düşünüyorum dediniz konuyu birazaçabilir misiniz?” sorusuna da yanıtlayan Başkan Ömer Günel, “Şu an netleşmiş bir bilgi olmadığı için kimseyi zanaltında bırakmak istemem ama karşı rakip bir partinin mitingindekullanılabilecek kadar organize bir iş, bu işte yalnız olmadığını gösteriyor.Dolayısıyla bu kişiyi kim veya kimler kullanıyor, kime hizmet ediyor, hangiamaca hizmet ediyor, niye bize saldırıyor bunu zaman içerisinde hem kamuoyu hemde herkes öğrenecek” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!