Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Gazeteci Ölmez freni patlamış kamyon gibi…

Gazeteci Ölmez freni patlamış kamyon gibi…

  • Aydın Söke’de reklamdesteği alamadığı bazı isimlere itibar suikastları düzenlemesiyle adından sözettiren Gazeteci Yılmaz Ölmez’in, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ileSöke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan hakkında da bir süredir karalama veyıpratma amacıyla iftira içerikli yayınlar yaptığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde kendisine verdiği nakit reklam desteğinikesen Söke Tariş Pamuk Kooperatifi Başkanı İsmailÖzer’i aklınca itibarsızlaştırmak için Söke Tarım Fuarı’nın yeri üzerindenaslı astarı olmayan karalamalarla yıpratmaya çalışan Gazeteci Yılmaz Ölmez’in, aynı taktiği AK PartiAydın Milletvekili Mustafa Savaş ileSöke Belediye Başkanı Mustafa İberyaArıkan’a yönelik olarak da bir süredir sürdürdüğü öğrenildi.

Geçmişte Başkan İsmailÖzer dahil Mustafa Savaş ve İberya Arıkan ile ilgili övgü doluifadelerle haberler kaleme alan Gazeteci Ölmez’in talep ettiği fahiş reklambedelleri karşılanmayınca karalama amaçlı yayın politikasına soyunması içine düştüğü zaafını bir kez daha ortaya çıkardı.

NAKİT DESTEĞİALAMAYINCA ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Uzun zamandan bu yana Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden EGETV’ye aktarılması gereken bazı tutarları cebe indirdiği ve bu nedenle dekanaldan kovulduğu iddialarıyla anılan Gazeteci Yılmaz Ölmez’in, Tariş Başkanı İsmailÖzer dışında AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş ve Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan hakkında yaptığıkaralama ve yıpratma amacı taşıyan yayınları sürdürmesi, inandırıcılığı veobjektif habercilik ilkelerini iyice ayaklar altına aldı.

Bazı reklamla ilgili talebinikarşılıksız bırakan Mustafa Savaş’a,en son yaptığı haberde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun ağzıyla “Turist”ithamında bulunarak seviyesizliğini gözler önüne seren Ölmez’in, İberya Arıkan’a da yerel seçimsürecinden bu yana “Emanetçi BaşkanArıkan” yakıştırmasında bulunması Sökeliler tarafından tepkiyle karşılıkbuldu. Ölmez’in Savaş ve Arıkan’a yönelik sürdürdüğü karalama amaçlı yayınlarınarkasında da reklam isteklerinin yerine getirilmemesiolduğu iddia edildi.

Söke’de tutarsız yayın politikasını Savaş, Arıkan ve Özerhakkında sürdürmesi beklenen Ölmez’in bundan sonraki süreçte reklam desteğigöremediği hangi isim ya da isimleri hedef tahtasına oturtacağı henüzbilinmiyor.

İşte Gazeteci YılmazÖlmez’in, Mustafa Savaş ile Mustafa İberya Arıkan hakkında bir süredir yaptığıkaralama ve yıpratma amaçlı paylaşımlarından bazıları…

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!