Aydın
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Fatih Akkentli yandaşlarından, yargı mensuplarına tehdit, hakaret, iftira dolu paylaşımlar

Fatih Akkentli yandaşlarından, yargı mensuplarına tehdit, hakaret, iftira dolu paylaşımlar

  • YARGI VE DEVLETGÖREVLİLERİNİ HEDEF ALDILAR
  • Çerçioğlu’nun Prensi FatihAkkentli’ye dava açılınca çıldıran yandaşları, adli makamları “kripto, çete,kumpasçılık, tezgah kurma” girişimiyle suçladılar.
  • Yandaşlardan ErolÖzhavutçu iddianameyi hazırlayan Cumhuriyet Savcısı ve adli görevlileri,“tezgah kuran kumpasçılar” olarak lanse ederken, Fatih Akkentli'nin medyadakidiğer ekürisi Durmuş Tuna ise iddianameyi hazırlayan Cumhuriyet Savcısı ilebirlikte adli mercileri ve diğer devlet görevlilerini özetle, “Karanlıkgüçler-devletin içine sızmış çeteler-yargı içinde çöreklenmiş kriptolar-ucuzmaşalar-absürt yargı oyunları oynayanlar” şeklinde itham etti.

Söke Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmak üzere hakkındaiddianame düzenlenen Fatih Akkentli yandaşlarıDurmuş Tuna ve Erol Özhavutçu sosyal medya hesaplarından yaptıklarıpaylaşımlarla, Devlet görevlileri ve yargı mensuplarına tehdit, hakaret, iftiradolu paylaşımlarda bulundular

Daha önce de müteahhid defalar çeşitli suçlara adı karışanve çok sayıda ceza alan Fatih Akkentli'yeyakın isimler, adeta devlete rest çektiler.

Akkentli'ye toplamda 23yıl ceza istemiyle yağmaya teşebbüs, tehdit ve hakaretten Söke Ağır CezaMahkemesi'nde açılması için düzenlenen iddianame sonrası, Fatih Akkentli'nin medyadaki yandaşları adeta çıldırdı.

SAVCILIK VE ADLİGÖREVLİLER HEDEF ALINDI

Batı Bölge Koordinatörü diye adlandırılan ve yasalarda yeriolmayan bir ünvanla sık sık gündeme gelen Aydın BŞB taşeron işçisi FatihAkkentli, medyadaki yandaşları tarafından göklere çıkartılırken, onun hakkındahukuki süreci yürüten Söke Cumhuriyet Başsavcılığı ve adli görevliler, akılalmaz iftira, hakaret ve tehdit dolu mesajlarla hedef alındılar.

Erol Özhavutçu veDurmuş Tuna isimli şahıslar ve aynızamanda Fatih Akkentli ile birlikteson açılan dava sürecinde bire bir olay yerinde ve içinde olan şahıslarınyazdıkları, adeta yargıya ve devlete meydan okuma olarak algılandı.

ÖZHAVUTÇU’DAN“KUMPAS” VE “TEZGAH” SUÇLAMASI

Fatih Akkentli'yi“CHP'nin göz bebeği, Özlem Çerçioğlu'nunPrensi, Söke'nin öz evladı” olarak tanımlayan Erol Özhavutçu, daha önce defalarca ceza alan yoldaşının aldığıcezaları da “kumpas” olarak niteledive iddianameyi “tezgah” olaraktanımladı.

Böylece uzun süreli bir araştırma sonucu ve kesin delillerletevdi edilmiş iddianameyi hazırlayanCumhuriyet Savcısı ve adli görevliler, “tezgahkuran kumpasçılar” olarak lanse edilmeye çalışıldı.

DURMUŞ TUNA RESMENÇILDIRDI, DEVLET GÖREVLİLERİ VE ADLİ MERCİLERE TEHDİT-HAKARET-İFTİRADA SINIRTANIMADI

Fatih Akkentli'ninmedyadaki diğer ekürisi Durmuş Tunaise, iddianame sonrası adeta çılgına döndü.

Yaptığı paylaşımda iddianameyi hazırlayan Cumhuriyet Savcısınıile birlikte adli mercileri ve diğer devlet görevlilerini özetle, “Karanlık güçler-devletin içine sızmışçeteler-yargı içinde çöreklenmiş kriptolar-ucuz maşalar-absürt yargı oyunlarıoynayanlar” şeklinde itham eden DurmuşTuna, “Bu adama kumpas kurarsanız, okumpas kasnağı sizin kafanıza geçer” ifadeleriyle, yargı mensupları ve devletgörevlilerini açıkça tehdit etti.

İŞTE EROL ÖZHAVUTÇUVE DURMUŞ TUNA'NIN O PAYLAŞIMLARI

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!