Aydın
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Erkan Karaarslan yazılarıyla yakında Aydın Şafak’ta…

Erkan Karaarslan yazılarıyla yakında Aydın Şafak’ta…

  • Anayasa Mahkemesi'nin dahi iki kez haklı bulduğu Erkan Karaarslan gündemi belirleyecek yazılarıyla yakında Aydın Şafak okurlarıyla buluşacak.

Türkiye'de pek çok belediye ve kamu kurumuna hizmet veren ve dalındaki uzmanlığıyla tanınan Dr. Erkan Karaarslan, yakın dönemde Aydın Şafak okurlarıyla buluşacak.

Bilindiği gibi Mersin-Aydın hattındaki FETÖ kumpasından yaklaşık dört yıl önce beraat eden Erkan Karaarslan'ı, Anayasa mahkemesi de haklı bulmuştu.

İçişleri Bakanlığı-MİT-Emniyet-Tüm Başsavcılıklar ve devletin ilgili diğer kurumlarınca aklanan, aynı zamanda kumpasa kurban gittiği mahkemece tescillenip beraat eden Erkan Karaarslan, hakkındaki belediyeler imamı iftirasına yönelik Aydın ve İzmir’de iki dava açmıştı. Erkan Karaarslan hakkındaki iftiraların kaleme alındığı haberleri beraat kararları eşliğinde mahkemelere vermesine rağmen, Aydın ve İzmir’de bu yayınlara mahkemeler dur dememişti.

Erkan Karaarslan tarafından Anayasa Mahkemesi’nde açılan davalar kısa sürede sonuca bağlanarak Erkan Karaarslan'ın kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu belirtilmişti.

Bunun yanında devletin Erkan Karaarslan'a tazminat ödemesi kararları çıktı.

Şu anda sabıka kaydında tek çizik bulunmayan Erkan Karaarslan hakkında süren diğer davalarla ilgili tüm bilirkişi raporları da temiz geldi.

Bilirkişiler Erkan Karaarslan'ın suça yönelik eylemi bulunmadığı raporunu verirken, özellikle Aydın BŞB’de pek çok görevlinin aleyhine rapor düzenlemişlerdi.

Türkiye'de suçsuz yere her dönem kurban seçilen isimlerden biri olan Erkan Karaarslan, Anayasa Mahkemesi tarafından haklı bulunduktan sonra tekrar uzmanlık alanlarında yayın ve köşe yazılarına devam edecek.

Erkan Karaarslan'ın ilk yazılarına bir dönem hizmet verdiği Aydın BŞB ile ilgili konularda başlaması bekleniyor.

Erkan Karaarslan'ın nefes kesecek bilimsel içerikli ve delilli yazıları, yakında Aydın şafak Gazetesi’nde yayında olacak.

“Hazır ol Aydın, bizi izlemeye devam edin” diyor başta Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğu olmak üzere tüm hemşehrilerimizin bayramını şimdiden kutluyoruz...

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!