Aydın
28 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    33.58
  • EURO
    36.76
  • ALTIN
    2577.6
  • BIST
    9881.23
  • BTC
    56398.2$

Ergun Poyraz’a Başkan Günel’e hakaretten ceza verildi

Ergun Poyraz’a Başkan Günel’e hakaretten ceza verildi

  • Belediye Başkanı ÖmerGünel’e hakaret ettiği iddiası ile Kuşadası 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan dava sonunda Ergun Poyraz’a “Kamu görevlisine hakaret suçundan” 354 tam gün hapiskarşılığı adli para cezası verildi.

2018 yılındaki Kuşadası Belediyesi Kitap GünleriEtkinliği’nde kendisine yer verilen sözde yazar Ergun Poyraz’ın düzenlenenorganizasyonda “rant sağladığı” iddiaları sonrası fuardankovulmasının ardından çıkarlarına ters düşen Kuşadası Belediye Başkanı ÖmerGünel’e sosyal medya hesabından fütursuzca hakaretler yağdırması cezasıkalmadı.

Kuşadası Belediyesi’nin Davutlar’daki Hizmet Binası’ndakiOfisi’ni de izinsiz işgal eden ve yanındaki erkek arkadaşı ile birlikte ev gibikullanmaya başladığı tespit edilen Ergun Poyraz buradan da Başkan Ömer Günel’intalimatıyla polis ve zabıta zoruyla çıkarılınca elindeki keser ile çatıya çıkıpgelen ekiplere ve Başkan Günel’e küfür ve hakaretler savurdu.

Ergun Poyraz daha sonra sosyal medya hesabından Başkan ÖmerGünel’e karşı başlattığı karalama kampanyasında hakaretlerini sürdürdü.

Çıkar amaçlı faaliyetine izin vermeyen Kuşadası ÖmerGünel’i itibarsızlaştırmak için ipe-sapa gelmez iddialar ortaya atan çakmayazar Ergun Poyraz Kuşadası Belediyesi’nde vurgun yapılıyormuş gibi gündemoluşturma çabasına girerek yalan, yanlış belgelerle sözüm ona Başkan ÖmerGünel’i kamuoyu gözünde küçük düşürme gayretine girdi.

Bu gelişmelerin ardından Başkan Ömer Günel’e, sosyal medyahesabından “Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hırsızlığa çıktı. Büromuzabıta ve eşkiyalarla bastırıp eşyalarımı çaldı utanmaz” şeklinde paylaşımlaryapan Ergun Poyraz hakkında Kuşadası 4. Asliye Ceza Mahkemesi’nde “Hakaret”suçundan dava açıldı.

Yapılan yargılama sonundaki karar duruşmasında Kuşadası 4.Asliye Ceza Mahkemesi Ergun Poyraz’ın “Kamu görevlisine hakaret suçunu işlediğinisabit görerek” 354 tam gün hapis karşılığı adli para cezası ile cezalandırdı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!